Kako isprogramirati neku šalu

poruka: 4
|
čitano: 1.110
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

pozz htio bih pitati ako neko zna kako da inprogramiram neku šalu u quick basicu ili visual basicu naprimjer da kada to žrtva otvori da mu postavi neko pitanje na koje mora odgovorit a da to nemože zatvoriti naprimjer da li ste pametni? :D onda moraš izabrati da ili ne ali kada ideš kliknuti na da da ti taj da (gumb) automatski izmakne pa mora kiliknuti na ne :D molim vas ako neko zna da mi kažete :) ako ste shvatili

SA:MP servers scripter/coder -helpdesker

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ne bih znao jer to nisam nikad radio, riječ je o visual basic scriptu,a imasš i cijelu temu posvećenu tome OVDJE.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako isprogramirati neku šalu
mladen190 kaže...

pozz htio bih pitati ako neko zna kako da inprogramiram neku šalu u quick basicu ili visual basicu naprimjer da kada to žrtva otvori da mu postavi neko pitanje na koje mora odgovorit a da to nemože zatvoriti naprimjer da li ste pametni? :D onda moraš izabrati da ili ne ali kada ideš kliknuti na da da ti taj da (gumb) automatski izmakne pa mora kiliknuti na ne :D molim vas ako neko zna da mi kažete :) ako ste shvatili

Ja bi znao u MFCu :D Naprave se 2 gumba, jedan da ima fixnu poziciju, a za drugog na mouseover ga pomakneš.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
RE: Kako isprogramirati neku šalu

Zakaj su svi koji počinju s programiranjem nastrojeni samo na sadističke fore? To je neki komplex inferiornosti il kaj?

Evo, ja znam to napravit ali ti neću reći jer sam sadist Belji se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice