pozz htio bih pitati ako neko zna kako da inprogramiram neku šalu u quick basicu ili visual basicu naprimjer da kada to žrtva otvori da mu postavi neko pitanje na koje mora odgovorit a da to nemože zatvoriti naprimjer da li ste pametni? :D onda moraš izabrati da ili ne ali kada ideš kliknuti na da da ti taj da (gumb) automatski izmakne pa mora kiliknuti na ne :D molim vas ako neko zna da mi kažete :) ako ste shvatili
Kako isprogramirati neku šalu
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.110
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz htio bih pitati ako neko zna kako da inprogramiram neku šalu u quick basicu ili visual basicu naprimjer da kada to žrtva otvori da mu postavi neko pitanje na koje mora odgovorit a da to nemože zatvoriti naprimjer da li ste pametni? :D onda moraš izabrati da ili ne ali kada ideš kliknuti na da da ti taj da (gumb) automatski izmakne pa mora kiliknuti na ne :D molim vas ako neko zna da mi kažete :) ako ste shvatili
Ja bi znao u MFCu :D Naprave se 2 gumba, jedan da ima fixnu poziciju, a za drugog na mouseover ga pomakneš.
Zakaj su svi koji počinju s programiranjem nastrojeni samo na sadističke fore? To je neki komplex inferiornosti il kaj?
Evo, ja znam to napravit ali ti neću reći jer sam sadist