Jednostavan program (request)

poruka: 3
|
čitano: 1.918
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Jednostavan program (request)

Pozdrav svima, trebao bi mi kod da izvrsaje jedan od navedenih zadataka(bilo koji, u bilo kojem programskom jeziku):

1. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji taj niz sortira bubble sort algoritmom i ispisati nesortiran i sortiran niz.

2. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji taj niz sortira selection sort algoritmom i ispisati nesortiran i sortiran niz.

3. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji taj niz sortira insertion sort algoritmom i ispisati nesortiran i sortiran niz.

4. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji taj niz sortira shell sort algoritmom i ispisati nesortiran i sortiran niz.

5. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji računa sumu svih parnih brojeva i isprintati niz i dobivenu sumu

6. Sa tastature unijeti proizvoljan niz cijelih brojeva, napraviti potprogram koji računa sumu brojeva koji su dijeljivi sa 3 i isprintati niz i dobivenu sumu

7. Sa tastature unijeti dva niza cijelih brojeva iste dužine, napraviti potprogram koji pravi treći niz kod kojeg je svaki element jednak sumi  elemenata (na istom mjestu u nizu) data dva niza i ispisati sve tri niza.

8. Sa tastature unijeti dva niza cijelih brojeva iste dužine, napraviti potprogram koji pravi treći niz kod kojeg je svaki element jednak većem elementu na istom mjestu u nizu za dva data niza i ispisati sve tri niza.

9. Sa tastature unijeti dva niza cijelih brojeva, napraviti potprogram koji provjerava da li su nizovi identični, i ispisati oba niza i rezultat provjere.

10. Napisati program koji  implementira stek na statički način. Napisati potprograme push i pop.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 17:46 (Crankz).

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Jednostavan program (request)

I ja bi trebao nekoliko stotina tisuca eura pa mi nitko ne da :(.

Daj se malo sam potrudi, mislis da drugi imaju vremena riješavati ti zadatke !?

14 godina
neaktivan
Re: Jednostavan program (request)
Crankz kaže...

Pozdrav svima, trebao bi mi kod da izvrsaje jedan od navedenih zadataka(bilo koji, u bilo kojem programskom jeziku):

Da si se barem potrudio proguglati "C buubble sort", "Python bubble sort"...

Evo ti, ako nisi sposoban C/P uraditi, onda stvarno ne znam.
http://www.programmingsimplified.com/c/source-code/c-program-bubble-sort

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice