Jednostavan PHP Editor

poruka: 14
|
čitano: 2.190
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jednostavan PHP Editor

by Zayc17 and me... Programirano u C#, zahtjeva .NET framework 3.5, pogledajte i ocijenite.

http://www.2shared.com/file/11361964/d4a93124/phpEditor.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 20:54 (NiGHT_RiDER92).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jednostavan PHP Editor

heheh, to bi bilo za pomoć početnicima u php-u....al minimalističkog izgleda.....ovo je prva verzija, primamo primjedbe, komentare, kritike i prijedloge Namigiva

P.S. link je promjenjen, nismo skužili da je bila greška u arhivi xD

I was here.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 1:47 (Zayc_17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Jednostavan PHP Editor
Dobro je za početak, ali fali dosta toga. Kao prvo undo tj. poništi. Zatim to nije php editor jer osim nekih funkcija iz php-a nema ništa vezano uz sami php, pa tako ni označavanje sintakse. Zapravo mi je za korištenje bolji i notepad, a za funkcije koje mi trebaju ionako imam internet, dok kod njega barem ima undo funkciju. Tako da bi bilo bolje da ste se malo više potrudili pa da to bude neki bolji text editor.
U svakom slučaju ne dajete se obeshrabriti i nastavite s razvijanjem. ;)
16 godina
neaktivan
Jednostavan PHP Editor

u svakome pogledu...dečki bravo na trudu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na primjedbama, uglavnom, osvjetljavanje sintakse se nemoze sloziti u C# ako imas obican textbox (a ovo je obican textbox, probaj recimo u notepadu napisati neki tekst i onda dio tog teksta recimo obojati u crveno, nemozes, jel tako?) a za ovo ostalo se budemo pobrinuli vec nekad, a ako recimo koristi se richtextbox to nije to jer to onda vise nije plain text i nebi radilo dobro.

17 godina
NiGHT_RiDER92 kaže...

hvala na primjedbama, uglavnom, osvjetljavanje sintakse se nemoze sloziti u C# ako imas obican textbox (a ovo je obican textbox, probaj recimo u notepadu napisati neki tekst i onda dio tog teksta recimo obojati u crveno, nemozes, jel tako?) a za ovo ostalo se budemo pobrinuli vec nekad, a ako recimo koristi se richtextbox to nije to jer to onda vise nije plain text i nebi radilo dobro.

Ne razumijem, što fali richtextboxu?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan

richtextbox nema plain text , vec "rich" text, obogaćeni, neznam dal kuzis,al recimo ja spremim sadrzaj iz RTB na disk i sve to normalno izgleda u mom programu, ali probaj tu fajlu s notepadom otvoriti i prvo kaj budem vidio su {font name: xxxx color: cxxxx itd itd itd } (tak slicno nisam sad siguran) i sad probaj to ko php datoteku pokrenut, naravno da nece radit a drugi nacin neznam na koji bi slozil da oznacava sintaksu....ak ko ima ideju mozda jednom prilikom i slozim

16 godina
neaktivan

Pa RichTextBox.Text ti vraća plain text???

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 0:15 (Tom69).
15 godina
neaktivan

pa vraća on natrag plain tekst ali fora je u tome kad on spremi na disk sprema taj tekst iz tekstboxa ali jos svoje parametre doda neke i zato php nebude radil.

Sve bi bilo ok samo da nema tih parametri za font color itd. To je isto ko da idem php kod pisat u wordu jer se takve stvari ne rade u takvim editorima nego plain text editorima bas.

16 godina
neaktivan
Jednostavan PHP Editor

Ne.

RichTextBox.Text vraća plain text bez ikakvog formatiranja i kad ga spremiš imašplain text.

Dok RichTextBox.Rtf vraća rich text sa formatiranjem.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam isel richtextbox1.saveFile("filename")

mozda zato nemam plain text?

16 godina
neaktivan

Da. Tako spremaš rich text.

17 godina
Jednostavan PHP Editor

Da. @autori - vjerojatno koristite RTFovu funkciju za pohranu; umjesto nje, probajte sa klasičnim načinom pohrane (npr. File.WriteAllText(blabla)). Iako mislim da i RTFova funkcija sadrži parametre za format pohrane.

edit: oh, zakasnio sam par minuta :D

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 0:38 (itf4n).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

aha, hvala na objasnjenu to mi nije palo na pamet na taj način spremati text, budem pokusal to sutra ili kad već, a onda bude označavanje sintakse radilo dobro. Zahvaljujem!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice