Evo ovako, ove godine sam išao na Infokup i ostvario poprilično dobar rezultat (3. u županij), no shvatio sam kako bi programiranju trebao posvetiti više vremena.
Programirao sam u C++ -u i odlučio da želim taj jezik usavršiti preko ljetnih praznika, ali ne nađoh nikoga u svojoj okolici koji mi ga može detaljno pokazati.
Ako ste programer, te vam nije problem doći u Vukovarsko - Srijemsku županiju educirati programera u razvoju, slobodno napišite svoju cijenu po mjesecu, danu, satu... i naravno svoje radno iskustvo (ako ga imate), Privatnom porukom (PM) ili jednostavno postajte.
Naglasio bih da to nije životopis, nego običan, neformalni tekst u kojem se u par rečenica opisuje vaš rad u nekim tvrtkama i/ili projektima.
Ako niste u mogućnosti, a znate par dobrih tečaja, slobodno ih preporučite.
Naravno, poželjno je da znate više programskih jezika od C++ -a (Java, Web-development (HTML,CSS,PHP,Javascript)), tako da, ako bude bilo vremena, i to proradimo.
Ovo je otvorena tema i svatko tko želi neka posta svoje ponude i cijene. Isto tako, ovdje možete pitati za usluge drugih programera (da nisam ja jedini koji pita), a da ne otvarate novu temu. (recimo ako Vam trebaju instrukcije iz Web-developmenta (HTML,CSS,Javascript,PHP)).
Isto tako, molio bih da se ovdje ne svađa na bilo koji način. Tema je otvorena za sve, što znači da svatko može posati što god želi, sviđalo se to Vama ili ne.
Vremena do ljetnih praznika ima (15.6), a do tada postajte i šaljite ponude i upite.
Unaprijed Hvala!

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)