Instrukcije iz programiranja - Q&A

poruka: 15
|
čitano: 4.496
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovako, ove godine sam išao na Infokup i ostvario poprilično dobar rezultat (3. u županij), no shvatio sam kako bi programiranju trebao posvetiti više vremena.

Programirao sam u C++ -u i odlučio da želim taj jezik usavršiti preko ljetnih praznika, ali ne nađoh nikoga u svojoj okolici koji mi ga može detaljno pokazati.

Ako ste programer, te vam nije problem doći u Vukovarsko - Srijemsku županiju educirati programera u razvoju, slobodno napišite svoju cijenu po mjesecu, danu, satu... i naravno svoje radno iskustvo (ako ga imate), Privatnom porukom (PM) ili jednostavno postajte.

Naglasio bih da to nije životopis, nego običan, neformalni tekst u kojem se u par rečenica opisuje vaš rad u nekim tvrtkama i/ili projektima.

Ako niste u mogućnosti, a znate par dobrih tečaja, slobodno ih preporučite.

Naravno, poželjno je da znate više programskih jezika od C++ -a (Java, Web-development (HTML,CSS,PHP,Javascript)), tako da, ako bude bilo vremena, i to proradimo.

Ovo je otvorena tema i svatko tko želi neka posta svoje ponude i cijene. Isto tako, ovdje možete pitati za usluge drugih programera (da nisam ja jedini koji pita), a da ne otvarate novu temu. (recimo ako Vam trebaju instrukcije iz Web-developmenta (HTML,CSS,Javascript,PHP)).

Isto tako, molio bih da se ovdje ne svađa na bilo koji način. Tema je otvorena za sve, što znači da svatko može posati što god želi, sviđalo se to Vama ili ne.

Vremena do ljetnih praznika ima (15.6), a do tada postajte i šaljite ponude i upite.

Unaprijed Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Instrukcije iz programiranja - Q&A

A šta fali online kursevima?

14 godina
neaktivan
Ili nekoj dobroj knjizi?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Ništa, ali ovako mi je barem lakše, kada mogu nekoga upitati ako negdje zapnem, a ne citati isti odlomak n puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Ili nekoj dobroj knjizi?

Naravno, knjigu u ruke, imaš forum, vremena, Google/Bing/...

14 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Ništa, ali ovako mi je barem lakše, kada mogu nekoga upitati ako negdje zapnem, a ne citati isti odlomak n puta.

Gdje tačno zapneš?

14 godina
neaktivan

Da imam vremena čitati knjigu i da znam da govorimo o istoj knjizi, rekao bih ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako zapnes u C++, imas temu gdje su ti ljudi voljni pomoci. :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Ako zapnes u C++, imas temu gdje su ti ljudi voljni pomoci. :)

Voljni smo pomoći, ali ne raditi zadaće...

14 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Da imam vremena čitati knjigu i da znam da govorimo o istoj knjizi, rekao bih ti.

Nema to veze, koja je lekcija/cjelina?

14 godina
neaktivan

Zapeo sam na klasama/objektima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Zapeo sam na klasama/objektima.

Znači objektno orjentisano programiranje.
Izvini ali imam neki osjećaj da ti ni temelji nisu dobri, možda griješim?

14 godina
neaktivan

Vidis, upravo zbog toga inzistiram na tutoru. Naime, s njim bi prosao sve od osnova, te bih tako stekao dojam gdje sam trenutačno. A ovako, ja i Vi bi se mogli raspravljati i raspredati o tome koliko posto mi je nešto jasno ili ne, satima...

Shvaćate li sada zašto baš inzistiram na instrukcijama?

Da ta osoba vidi odakle trebam poceti uciti, te me kroz to sve vodi korak po korak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Vidis, upravo zbog toga inzistiram na tutoru. Naime, s njim bi prosao sve od osnova, te bih tako stekao dojam gdje sam trenutačno. A ovako, ja i Vi bi se mogli raspravljati i raspredati o tome koliko posto mi je nešto jasno ili ne, satima...

Shvaćate li sada zašto baš inzistiram na instrukcijama?

Da ta osoba vidi odakle trebam poceti uciti, te me kroz to sve vodi korak po korak.

Skype?

17 godina

Pa pustite čovjeka na miru, on je napisao što traži, ako tko daje instrukcije ovog tipa, možda mu se javi i to je to.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice