Kako ste vi prosli,sto mislite o zadatcima itd...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad se sjetio potražiti ovu temu,ove godine je ispit puno teži od prošle godine,no trebalo bi biti 100% u ispitu,sutra ću sve znati.
Prijavio se samo da ne idem u školu taj dan, mislio sam da će bit lakši zadaci, profesorica nas nije ni malo pripremila,a nisam se ni sam pripremio, rekla nam tjedan dana prije natjecanja da je natjecanje, ja se prijavio jer ponedjeljkom imamo logiku i psihologiju koju su me mogli dignut. Ako dobijem 3 boda bit će super!
Jel utječe to išta na upise za faks, osim ako budeš među prva 3 na državnom?
Ja imam 14/30 bodova tako da je moglo i bolje , ali nadam se da će biti dovoljno za prolazak dalje. Natjecao sam se u osnove informatike
Osnove-srednja škola-PM gimnazije-bodovi 27/30
Bilo je lagano
Gdje vi vidite te bodove tulave? Ja ih nemogu naći nigdje.
EDIT
Shebao sam se,nisam ni razmišljao o testovima od prošle g. da ste neki rješavali u pm.
Jedino ako su ti ispravili odma tamo kad si predao ispit
Jedino ako su ti ispravili odma tamo kad si predao ispit
Skonto sam,ma nešto je profesorica govorila da će sutra s povjerenstvom ispravljat.
Prijavio se samo da ne idem u školu taj dan, mislio sam da će bit lakši zadaci, profesorica nas nije ni malo pripremila,a nisam se ni sam pripremio, rekla nam tjedan dana prije natjecanja da je natjecanje, ja se prijavio jer ponedjeljkom imamo logiku i psihologiju koju su me mogli dignut. Ako dobijem 3 boda bit će super!
Jel utječe to išta na upise za faks, osim ako budeš među prva 3 na državnom?
Utjecu ti samo prva tri mjesta na drzavnom, barem je tako kod mene bilo, ja sam bio prvi u svojoj zupaniji na zupanijskom, falilo mi par bodova da idem na drzavno, i ugl. na ETF u Osijeku ti ne donosi ništa bodova, a za druge nisam siguran...
Zavrsilo zupanijsko, prvi sam na razvoju softwarea ( Splitsko-dalmatinska ).Najvjerojatnije se vidimo u Primoštenu
Čestitke, ja sam malo zbrljo osnove(bilo je zeznutih pitanja), ali vidjeti ćemo kakav će rezultat biti na kraju. Nadam se da ću biti bar u onoj gornjoj polovici natjecatelja.
Pa jesi bio ti u MIC-u jutros?
ne, u MIC-u, microsoft inovation centru na fesbu. Tu su se odrzavala sva zupanijska? Osim nesto malo u A103.
Aha, aj super.
Zna li itko zašto se ovaj popis sudionika na infokupu stalno mijenja(sortira se stalno) iako još nisu objavljeni bodovi. Sve se više spuštam. Je li u pitanju trenutna rang lista ili je to posljedica čekanja rezultata.
Zna li itko zašto se ovaj popis sudionika na infokupu stalno mijenja(sortira se stalno) iako još nisu objavljeni bodovi. Sve se više spuštam. Je li u pitanju trenutna rang lista ili je posljedica čekanja rezultata.
Ne, ovo nije niista, sluzbena rang lista je za 10 dana , onda cce sve bit slozeno i oni koji su prosli ce bit zeleni ili nesto tako.
Ja sam se jedva izborio za 20 bodova na osnovama :D Teorija je bila tako zeznuta da za niti jedno pitanje nikad nisam čuo
Zavrsilo zupanijsko, prvi sam na razvoju softwarea ( Splitsko-dalmatinska ).Najvjerojatnije se vidimo u Primoštenu
Kako misliš prvi si? Županijska povjerenstva nemaju utjecaj na prolaz već sam održavno povjerenstvo :S
Usput, koji rad? :)
EDIT: Ako je moj cross-reference dobar, proći ćeš sigurno :D Super ideja!!
Kako misliš prvi si? Županijska povjerenstva nemaju utjecaj na prolaz već sam održavno povjerenstvo :S
Usput, koji rad? :)
EDIT: Ako je moj cross-reference dobar, proći ćeš sigurno :D Super ideja!!
Prvi sam na zupanijskom, nisam nista rekao za drzavno, sta se njega tice nadam se da ce me pozvat i mislim da hoce :).
Da dobro si skuzio, projekt je PC Assembler, i iz onih par rijeci na stranici infokupa ne mozes puno shvatit :) , ako zelis vidit screencast mogu ti poslat na mail, samo mi daj mail na privatnu.
ja sam trebao ici i sad mi je malo zao sto nisam.. od informatickih natjecanja idem samo na acsl... V. gimnazija Zagreb
Prvi sam na zupanijskom, nisam nista rekao za drzavno, sta se njega tice nadam se da ce me pozvat i mislim da hoce :).
Da dobro si skuzio, projekt je PC Assembler, i iz onih par rijeci na stranici infokupa ne mozes puno shvatit :) , ako zelis vidit screencast mogu ti poslat na mail, samo mi daj mail na privatnu.
Ma krivo sam te onda skužio :D Jer nama su bila dva rada i nisu nam nmišta rekli o poretku pa sam začuđen...
Ma krivo sam te onda skužio :D Jer nama su bila dva rada i nisu nam nmišta rekli o poretku pa sam začuđen...
Pa sluzebno rezultati jos nisu, ali ziri ako zeli vam moze rec kakav ce poredak bit, kod nas je situacija bila čista pa su nam dali poredak odma.