Zamolio bih za vasu pomoc.
Skinuo sam sa interneta instalaciju devcpp-4.9.9.2 ali pri pokretanju javlja mi ERROR LAUNCHING INSTALLER. Nemogu nikako da instaliram.
Gde gresim?
Zamolio bih za vasu pomoc.
Skinuo sam sa interneta instalaciju devcpp-4.9.9.2 ali pri pokretanju javlja mi ERROR LAUNCHING INSTALLER. Nemogu nikako da instaliram.
Gde gresim?
Probaj s neke druge stranice skinuti drugu verziju Dev-a.Možda jednostavno nešto ne štima s tom konkretnom instalacijom.
Najbolje skini Dev veličine oko 9mb ili veći.A i malo informacija imamo,kolike je veličine i na koji os stavljaš....
os je windows xp. Dev c++ je velicine 8.89 MB. Nemogu da nadje da skinem drugu verziju. Nabavio sam dobar tutorial bas za ovu verziju.
Opet mi se pojavljuje ista poruka. Da li mozda postoji neki drugi program u racunaru koji ometa instalacuju?
instaliraj microsoft visual c++ express 2008.
potpuno besplatan i daleko kvalitetniji alat.
probacu sa njim. Namerno sam uzeo dev c++ jer sam nabavio dobar tutorijal za pocetnike u programiranju, jer mi je to potrebno. Probacu da uz ovaj tutorijal koristim visual c++, predpostavljam da nema mnogo razlike.
Hvala na pomoci
Imate li tutorijal za visual c++ express. Po mogucstvu na srpskom . Ako nemate , moze i na engleskom.
Imate li tutorijal za visual c++ express. Po mogucstvu na srpskom . Ako nemate , moze i na engleskom.
C++ je isti gdje god da ga koristio.
U VSu, idi na File->New project->Console app->Empty project. Source Files->Add new file->Code File (C++, CPP, što već piše).
Dalje je sve isto.
Preporucio bih ti radije Code::Blocks. Vrlo je slican Dev-Cpp-u, samo sto se i dalje razvija. Mozes ga naci ovdje.
EDIT: I intaliraj verziju sa mingw-om. To je kompilator.
Hvala na savetima.
Da li negde postoje sve komande, sa objasnjenjem, u Visual c++ na jednom mestu?
Ne, C++ je malo složeniji od "popisa naredbi". Odličan site na kojem se možeš informirati je ovo: http://www.cplusplus.com/reference/ (kad trebaš nešto provjeriti, neznam koliko je pogodan za učenje)