C#...Visual Studio... tečaj?

poruka: 7
|
čitano: 11.917
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

pozz svima...

Zna li netko gdje se može upisati kvalitetan tečaj C#?

... tečaj za potpune početnike!

Do sada sam bio na nekoliko tečajeva na učilištu "Algebra"... jako sam zadovoljan!

Sada bih trebao popuniti znanje za izradu web aplikacija u VS + C#... ASP.NET 2.0

trenutačno nemam toliko vremena da odradim neki njihov tečaj, ali neki krači tečaj

za početno upoznavanje s C# bio bi odličan!?

Help!? Sramim se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: C#...Visual Studio... tečaj?

Nikakav kraći tečaj te tome neće naučiti. Trebaš neka osnovna znanja o programiranju, a jako je poželjno da znaš neki programski jezik prije C#-a, jer ćeš poprilično zapeti na iole kompleksnijem zadatku.

Upiši faks, a kada savladaš osnove i skupiš dobar temelj, onda uči sam paralelno. Nakon  nekih 300-400 dolara knjiga s Amazona, možeš početi vježbati i učiti za prave zadatke.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Slažem se s kolegom jer i na "Algebri" te pitaju da li znaš koji programski jezik prije pristupa ASP.NET programiranju ili uopće Visual Studiu jer prvo
logika programiranja a tek onda na C# ili slično.Možeš i sam početi ako imaš volje...materijala na netu ima puno.Ako netko zna za tečajeve u nekom prog.jeziku neka te uputi
jer ja sve što trebam nađem na netu.Malo po forumu pogledaj jer ima adresa na kojima možeš vidjeti koji programski jezik bi htio proučiti,a u knjižarama ima knjiga Visual C# početak ili od ProMil-a također jedna početnica u C#(CŠarp)Mislim da su to dvije knjige s kojima možeš početi u C#,kombinacija s netom i eto početak.Ako saznam za neki takav tečaj javim.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Super! Hvala vam ljudi... već ste mi puuuuno pomogli! Smijeh

Ne tako davno tražio sam po netu knjigu na hrvatskom...

programiranje u C# za početnike... i nisam ništa našao...

bio sam i na stranicama ovih izdavačkih kuća "Miš" i "Pro-Mil"

koje tada nisu imale knjige ovog tipa, pa sam odustao od knjige...

Sada se ponovno vraćam knjizi...Cool

Pošto su dvije knjige u pitanju:

Slaven Sarić "C#" ... Pro-Mil i

Scott Barker "Visual C# 2005 Express" ... Miš

Koju bi preporučili potpunom početniku (ne baš potpunom, ali...)?

Jeste li imali prilike koristili neku drugu knjigu ovih autora?

Puno vam hvala na dosadašnjoj pomoći!!! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za početak preporučam knjigu sa Bugove police - "Microsoft .NET - simfonija programiranja" (http://www.bug.hr/webshop/detalji.asp?id=41).

Tečajeve zaboravi, to je za lijenčine. Sve što ti treba je zrnce logike, prstohvat matematike i puno, puno strasti. Programiranje je gušt, a ako ti nije nemoj se ni zamarati! Cool

Jedno je sigurno - "Mala čizmica" sigurno nije bio normalan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 3:28 (Caligula).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

....slažem se dobra je knjižica od Bug-a ali neka skine besplatni Visual Express C# (službene microsoft stranice) ili odi na video prezentaciju instalacije Visual Express C# također na službenim stranicama Microsofta ,puno volje i truda i počni ili s tom knjigom ili od Pro-Mila i sve kodove pišeš u Express C# a kombiniraj i s Visual C# knjižicom za početnike,imaš je na policama knjižare na trgu ili u pothodniku importanea(kolodvor),na hrvatskom.Jako puno truda i sve krene!Knjiga Simfonija programiranja je odlična ,zatim na Pro-Mil i kombiniraj s Visual C# za početnike i to bi za početak bilo dovoljno,naravno malo i googlaj!

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

infokatedra!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice