Kad pokrenem borland ovo mi se pojavi http://img246.imageshack.us/img246/356/dosn.png
Borland 3.1 problem
- poruka: 3
- |
- čitano: 827
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.pif ti je jako star format za shortcute koji datira tamo negdje iz windows 3.0 razdoblja. Koliko sam shvatio iz poruke s greskom, link vodi do datoteke koja ne postoji. Desni klik na .pif datoteku -> properties i provjeri da li sve stima. Ako ne stima prepravi podatke.
Druga stvar koja bi mogla biti je putanja. Naime DOS programi ponekad imaju problema sa imenima foldera koja sadrze razmake u imenu. VDM to pokusava prikriti tako da takve foldere tim programima pokazuje pod imenom koje mogu probaviti (zato ti se "my documents" pokazuje kao "mydocu~1"), ali to ne pali uvijek. Najpametnije bi ti bilo da Turbo C++ strpas u folder sa jako jednostavnim imenom, u rootu nekog diska. Recimo C:\TCC ili D:\TCC
.pif ti je jako star format za shortcute koji datira tamo negdje iz windows 3.0 razdoblja. Koliko sam shvatio iz poruke s greskom, link vodi do datoteke koja ne postoji. Desni klik na .pif datoteku -> properties i provjeri da li sve stima. Ako ne stima prepravi podatke.
Ako se ne varam, u .pif-ovima su apsulutne putanje do datoteka pa je jasno da link vodi do datoteke koja ne postoji. Moze probati editirat, kao sto si rekao, ili jednostavo obrisati tu .pif datoteku.