Aplikacija za pregled stripova

poruka: 4
|
čitano: 1.234
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Aplikacija za pregled stripova

Lijepi pozdrav :D

Kao što tema kaže, trebao bih neku aplikaciju za gledanje stripova. Skinuo sam si dosta izdanja Alan Forda, i bilo bi lijepo kad bih imao jednostavnu aplikaciju pomoću koje bi ih gledao, da nejdem sliku po sliku. Ono što bih želio je na početku odabrati koji broj bih čitao, i onda da se prikaže slika, i previous,next linkovi na prethodnu i sljeeću stranicu. Dakle, ništa komplicirano.

Imam jedan html file, koji je za prvih 100tinjak brojeva napravljen, gdje su ručno unesenih tih prvih 100tinjak brojeva u polja, pa postoji polje sa "duljinom" stripa (tj koliko slika postoji), pa je u Javascritu napravljeno ono što ja želim. Mogao bi to iskoristiti, i unesi ostale brojeve, ali kako ih stvarno puno previše (preko 400), to mi se nikako ne čini kao optimalna ideja. Javu i Javascript ne znam, pa molim vašu pomoć.

Ono što bih htio je:

napraviti mapu Epizode u koju bi stavio sve stripove, tako da svaki strip dođe u svoju mapu

prilikom pokretanja aplikacije, ona pročita koje su mape u mapi Epizode, od toga napravi izbornik

nakon odabira stripa, aplikacija ulazi u njegovu mapu, i strip se lista

Je li tako nešto moguće sa čim manje "hardcodiraja" ?

Hvala

Glory Glory Man United !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Aplikacija za pregled stripova

10 minute job. Ili http://www.fantastic.me.uk/comic.html (nisam isprobao).

16 godina
neaktivan

Ovaj programček je ok, ali nema opciju da se makne full screen a to mi je blesavo jer mi je većina ekrana crna. I tak kak otvara mogu i slike direktno listat. Jel bi mogo dat neki lik kak napravit nešto kao ono što sam piso gore?

Nešto poput ovog, to je ono što sam skinuo. Samo bez hardcodiranja. Ili ako bi mogao odvojit tih 10 minuta pošto ja ne znam Javascript.

Glory Glory Man United !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 13:17 (Luuka).
16 godina
neaktivan

Samo da cimnem temu, gornje pitanje još uvijek stoji.

Htio bih neki programček/skritu/kajgod koji bi mogao:

1. pročitat sadržaj fixne mape

2. u ovisnosti o pročitanom napravit mali izbornik gdje su stavke koje se mogu odabrat imena podmapa mape iz 1

3. nakon odabira, "ući" u odabranu mapu i listati slike (bit će fixni nazivi, npr 000.jpg, 001.jpg, ... ), s time da mu se ne kaže unaprijed koliko će ih biti, nego ih ili prebroji ili neki while, nemam pojma. Za listanje dovoljno linkovi next,previous, ili gumbići, to bilo kako.

Ne treba biti ništa fancy, lijepo sučelje, samo da ima funkcionalnost.

Hvala svima na linku ili pomoći.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice