Lijepi pozdrav :D
Kao što tema kaže, trebao bih neku aplikaciju za gledanje stripova. Skinuo sam si dosta izdanja Alan Forda, i bilo bi lijepo kad bih imao jednostavnu aplikaciju pomoću koje bi ih gledao, da nejdem sliku po sliku. Ono što bih želio je na početku odabrati koji broj bih čitao, i onda da se prikaže slika, i previous,next linkovi na prethodnu i sljeeću stranicu. Dakle, ništa komplicirano.
Imam jedan html file, koji je za prvih 100tinjak brojeva napravljen, gdje su ručno unesenih tih prvih 100tinjak brojeva u polja, pa postoji polje sa "duljinom" stripa (tj koliko slika postoji), pa je u Javascritu napravljeno ono što ja želim. Mogao bi to iskoristiti, i unesi ostale brojeve, ali kako ih stvarno puno previše (preko 400), to mi se nikako ne čini kao optimalna ideja. Javu i Javascript ne znam, pa molim vašu pomoć.
Ono što bih htio je:
napraviti mapu Epizode u koju bi stavio sve stripove, tako da svaki strip dođe u svoju mapu
prilikom pokretanja aplikacije, ona pročita koje su mape u mapi Epizode, od toga napravi izbornik
nakon odabira stripa, aplikacija ulazi u njegovu mapu, i strip se lista
Je li tako nešto moguće sa čim manje "hardcodiraja" ?
Hvala