Android/Baze podataka pomoć

poruka: 6
|
čitano: 1.388
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Moram za fax sastaviti android aplikaciju koja bi unosila neke parametre u bazu podataka te uz mogućnost ispisa iz baze. Točnije u pitanju je vrsta ribe, količina, pribor, vrijeme, lokacija( to bi se sve odrađivalo s jednom formom i na klik unsei u bazu sve parametre)...

Uglavnom, ne znam kako da krenem s tom bazom, kako je konstruirati i gdje, da li mogu kreirati u nekom editoru pa povezati ili, vidim da je problem s povezivanjem na bazu(koliko sam odguglo), pa ako ima netko neki savjet koristan bio bih zahvalan...poz

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android/Baze podataka pomoć

I mi bi sad tebi trebali pročitati misli pa znati u čemu ti uopće radiš tu android aplikaciju, na koji način se uopće spajaš na bazu itd.

12 godina
neaktivan

Android studio, ne spajam jer ne znam kako, pitam samo za savjet gdje i kako da krenem sa kreiranjem baze

15 godina

Slažem se s kolegom koji ti je gore odgovorio... Dosta općenito, bez da si sam nešto pokušao - pa čak i guglati.

Moj prijedlog ti je predlošci, materijali, bilježnica, službena literatura.

A onda može androidhive, vogella, the new boston ako trebaš nešto manje formalnog oblika - tutorijali za razvoj za android.

Nisi napisao je li baza na uređaju ili ne. Ako je, proguglaj sqliteopenhelper i kreni otamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 20:23 (Arto).
14 godina
neaktivan

I opet, sada treba pogađati o kojoj bazi je riječ? SQLite, MS SQL ili nešto treće?

Jesi li uopće guglao o ovoj temi?

12 godina
neaktivan

Pardon da, eksterna baza bi trebala biti, sqllite, guglao jesam....nema konkretnih odgovora...al evo nešto sam našao pa ako uštekam opet javim...hvala svakako

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice