[Prodaja] Nvidia GTX 1070

poruka: 5
|
čitano: 858
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prodajem:

Inno3D GTX 1070. Kartica radi normalno, može se isprobati kod mene. Za tako mali hladnjak super hladi, u idle se ne vrte ventilatori. Sve nove igre na na na max postavkama vrti bez problema. Komplet s kutijom.

1.150 kn - rezervirano do 9.3.

Gigabyte G1 GTX 1070. Trenutno u mom računalu (veliki hladnjak s 3 venta). I ventilatori se čuju samo kad se krenu vrtit, kao da malo zagrebu. Kad se vrte (40%) ne čuju se. Već sam naručio 3 nova venta i kad stignu dam vam ih za 50kn.

1.250 kn

Kartice nisu korištene za majnanje nego za igru. Gigabyte sam dobio jeftino pa da zamjenim ventove, ali trebaju mi novci.

Tražim VR headset (može i Oculus Go), bežičnu tipkovnicu (mora biti nova), ssd disk bar 500gb. Pa eventualno zamjena uz nadoplate s moje ili vaše strane.

Preferiram primopredaju u ZG (Prečko), ali možemo se i poštom dogovoriti.

Slike:

https://imgur.com/a/m8Qxr09

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 12:24 (Zaggy111).
15 godina
neaktivan

Inače ovi ventovi ti nisu defektni nego je debilan dizajn te kartice. Ventilatori se konstantno gase i pale ako je idle temepratura oko 50 stupnjeva. No to se može riješiti preko MSI Afterbunera ako se postavi osjetljivost temeprature na 5 stupnjeva ili ako je u dobrom kučištu sa ventilatorima gdje idle temperatura se neće približavati 50 stupnjeva kad ventilatori od kartice ne rade

17 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Nvidia GTX 1070
alscaul kaže...

Inače ovi ventovi ti nisu defektni nego je debilan dizajn te kartice. Ventilatori se konstantno gase i pale ako je idle temepratura oko 50 stupnjeva. No to se može riješiti preko MSI Afterbunera ako se postavi osjetljivost temeprature na 5 stupnjeva ili ako je u dobrom kučištu sa ventilatorima gdje idle temperatura se neće približavati 50 stupnjeva kad ventilatori od kartice ne rade

Hm, ali svejedno bi se "tiho" trebali palit, a sad se čuju. Ali hvala za info, kad mi stignu ventovi lijepo ću ju očistiti, zamijeniti pastu i ventove i biti će ko urica.

9 godina
neaktivan

Mozda ti je problem u kabelu od ventilatora:

17 godina
neaktivan

Hahah, baš ću sad pogledati.

Inače prodano sve, može lock teme.

1
Nova poruka
E-mail: