Monitor kupljen subota prodajem 1500kn nema znaka koristenja nema mrtvih pixela sve super radi ... razlog navika 144hz.. moze zamjena za 144hz od 24 pa nadalje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzea sam links preko web shoopa zanima me jel mogu ga vratit ali skinio sam folije uzea bi aoc c24g1 imam kutiju i sve ali folije sam skinuo
https://www.links.hr/hr/conditions-of-use
Vjerujem da imaš pravo (14 dana od kupnje) - imaš i obrazac na linku.
Uzea sam links preko web shoopa zanima me jel mogu ga vratit ali skinio sam folije uzea bi aoc c24g1 imam kutiju i sve ali folije sam skinuo
Dap, po zakonu bi trebao imat 7 dana od kupnje proizvoda, izgleda da links daje 14 dana.
Evo slike
ova druga slika je katastrofa, blending, IPS retention, nema kontrasta, užas...
Dap, po zakonu bi trebao imat 7 dana od kupnje proizvoda, izgleda da links daje 14 dana.
jao, kad se svatko poziva na zakon...
Ovo je jasan znak da trebaš prestat sa ovim zamjenama i rotacijama komponenti.
Kako a ti bi 144hz zadnje 3 godine imam 144hz ili vise ...mislia sam malo skupit za x34p ili aw34 do tad koristit neki 24-27 144hz ili ovaj
Kako a ti bi 144hz zadnje 3 godine imam 144hz ili vise ...mislia sam malo skupit za x34p ili aw34 do tad koristit neki 24-27 144hz ili ovaj
daj ti kupi neki od 144hz pa mi prodaj za koji tjedan kad uzmes predatora