ZOTAC matične

poruka: 10
|
čitano: 2.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ZOTAC matične

Možete li mi malo više reć o Zotac matičnim i gdje se mogu kupiti u Hrvatskoj.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: ZOTAC matične

zotac je blizak nvidijin partner. zotacove maticne nisam susretao, ali su im graficke dobre i sam imam i zadovoljan sam.

17 godina

hbte nisam ni znao da imaju maticne.    http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=483

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 16:23 (toxic).
16 godina
neaktivan
ZOTAC matične

a i čita sam u nekim stranim časopisima da je Zotac proglašen najboljim proizvođačem grafičkih što se gaminga tiče. Mala su firma pa ih ne proizvode puno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZOTAC matične

Zotac AMP verzija grafa je dobra jer imaju veliki tvornički OC.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel Skultrail kaže...

Šta ti to vrijedi, kad dođe parsto kuna više od obične koja se isto toliko da oc-at...
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
ghost division kaže...

a i čita sam u nekim stranim časopisima da je Zotac proglašen najboljim proizvođačem grafičkih što se gaminga tiče. Mala su firma pa ih ne proizvode puno.

Intel Skultrail kaže...

Hyperion kaže...
Intel Skultrail kaže...

Šta ti to vrijedi, kad dođe parsto kuna više od obične koja se isto toliko da oc-at...
 Bez uvrede, vas čovijek pita o ZOTAC matičnim pločama, a vi mu pričate o grafičkim karticama.
OT: Prosurfao sam našim trgovinama, i zaista nema nigde, nisam se osobno susretao s njima, jednio ova stranica sto ti je toxic dao. Ništa više nažalost ne znam.
17 godina
ZOTAC matične

mnogi neznaju da rade i matične ali ih ne rade puno i teško da ćeš naći koju u HR.

C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina

Nažalost, i ja sam zapeo na ovom koraku - najbliže što sam našao je Tuzla, ali na Zotacovim stranicama daju link shopa koji uopće ne drži matične! Šteta, jer imaju stvarno zanimljive stvarčice =)

Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan
ZOTAC matične

amo ekipa recite još nešto više saznajte, ukradite podatke iz tvornice, našto dajte nam nadu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice