Temp. procesora

poruka: 38
|
čitano: 9.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Temp. procesora
mac23 kaže...

kuciste je Chassis SILVERSTONE Redline RL01B Midi Tower, 1x ATX, 7 slots, USB3.0, Headphones, Microphone-In, PS

graficka XFX HD7850 2GB 860m PciEx

nisam OC,posebne ventilatore nisam kupovao

ovaj tjedan sam kupio komp tako da sigurno nema puno prasine

Ako na stražnjem/gornjem djelu kučišta, nemaš 12cm ventilator koji izbacuje topli zrak van iz kučišta onda nema pravilnog hlađenja/ventilacije kompa.Svaki klasičan komp mora imat barem stražnji ispušni vent na kučištu, to je zlatno pravilo i onda nema problema u praksi.Normalno ak imaš loš CPU hladnjak i jači proc, onda je pregrijavanje vezano za to ili za grafičku koja ima lošiji hladnjak no još ako nemaš stražnji ispušni vent onda u praksi dobiš još veče zagrijavanje kaj drugo.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
191x7 kaže...

Restartao si komp nakon flasha biosa?

Svi programi ti pokazuju visoke temperature (I Aida64 i SpeedFan i CoreTemp i HWMonitor ...)?

oboje da

NBA - I love this game !!
15 godina
Temp. procesora

Najvjerovatnije da hladnjak nije dobro sjeo a i pasta je sigurno neka lijeva...Ako si friško kupio računar nosi ga nazad neka se prodavac zeza sa njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Temp. procesora
Kad ćeš ti reinstaljrati taj hladnjak više ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
itomic009 kaže...
Kad ćeš ti reinstaljrati taj hladnjak više ?

hahaha,necu ja,neg se ovi u servisu bave time

gdje se u BIOS-u moze povecat brzina hladnjaka?

NBA - I love this game !!
15 godina
Temp. procesora

Hladnjaka - NE, ali ventilatora - možda!{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Temp. procesora

Pozdrav.

Imam skoro pa isti problem kao i mac23 Novi AMD Athlon II x4 750k - ventilator na 3500 RPMa, temp dok ne radi ništa 43-45c, za vrijeme igranja čak 85c i nenormalna buka ventilatora. Još se nijednom nije restartao  ( ali ni ne igram pretjerano, ali što će biti kada se igranje oduži na ljeto na +30c u sobi ). Sve je tvornički, ništa OC niti nadograđeno.

Matična ASROC FM2A 55M-DGS, verzija BIOSa 1.60. Na ASroc-ovoj stranici vidim da je 2.30 verzija najnovija. Skinuo sam Windows verziju no želi update napraviti ( kliknem na aplikaciju, sustav se restarta, ali dalje ništa??? ).

Ne shvaćam u čemu je problem.

Pomažu li išta Drivers & Utilities na http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A55M-DGS/?cat=Download&os=Win7 ? Zanima me isplati li se skinuti ovaj prvi na listi driver AMD all in 1 driver ver:12.8?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Temp. procesora

Evo vec mjesec dana imam problem da mi se komp gasi tokom igranja igrica, tj ne gugasi se nego se freeza nemogu ga gasiti ni na shutdownm tipku nego moram ga gasiti na napajanju. nakon što ga ugasim nemogu ga upaliti cca. 1 minutu(vise puta mjerio). mislim da je do pregrijavanja procesora ( nisam siguran) pa ako mi netko moze detaljno objasnim sto da ucinim da vidim u cemu je korektno problem te kago ga najlakse rijesiti.

petar
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice