Scythe Katana 3 ili AC Freezer 7 Pro Rev.2

poruka: 52
|
čitano: 21.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Scythe Katana 3 ili AC Freezer 7 Pro Rev.2
Caesar et Brutus kaže...
john_ryder kaže...

jel bi išla katana 3 na moju matičnu (asrock 870 extreme 3) ?

Naravno da bi, Katana3 ide na gotovo svaku matičnu. Do 200kn to je best-buy cooler, do 250kn to je Xigmatek Gaia SD1283, dok je do 300kn to Zalman CNPS10X Performa.

koji je od ta tri najtiši ?

15 godina
neaktivan

Imao oba, isti qrc.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Još jedna tema (Scythe Katana 3 vs AMD & Intel stock coolers) pa koga zanima nek si pogleda...

Btw, imam Katanu 3 i zadovoljan sam. Preporuka.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

AC7 je na akciji u linksu cijena je jednaka katani {#}

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
protjeran

Ako ništa drugo, AC 7 Pro rev2 (ili AC 64 Pro) je tiši na jednakim postavkama brzine ventilatora od Katane,

te lijepše izgleda, osobito sa bijelim ventom...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Imam taj cooler i odličan je, vent na njemu je tih čak i na max okretajima :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja ga imam cim ga links/overseas express dostavi :-) htio sam frezzer 13 ali kad e ovom pala cijena onda sam uzeo njega i vent isto AC
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
john_ryder kaže...
Caesar et Brutus kaže...
john_ryder kaže...

Naravno da bi, Katana3 ide na gotovo svaku matičnu. Do 200kn to je best-buy cooler, do 250kn to je Xigmatek Gaia SD1283, dok je do 300kn to Zalman CNPS10X Performa.

Xigmatek Gaia SD1283 bolja od oba ta coolera i nečujna je praktički i kad opališ cooler do kraja !

14 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Caesar et Brutus kaže...
john_ryder kaže...

Performi tišina nije jača strana, pogotov pri malo vecem OC-u procesora, to ti mogu potvrditi iz iskustva jednog svog poznanika.

Scythe Katana 3 je dosta tiha, međutim Gaia je još tiša, pogotovo pri većim brzinama vrtnje.

15 godina

dali bi mi Katana 3 dobro hladila Phenoma II X4 955 BE? i otprilike do koliko bi moga klokati sa Katanom bez da se procesor puno zagrijava?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

dali bi mi Katana 3 dobro hladila Phenoma II X4 955 BE? i otprilike do koliko bi moga klokati sa Katanom bez da se procesor puno zagrijava?

Da, dobro bi hladila taj proc.

Do nekih 3,6-3,7GHz, iznad toga ne.

15 godina
protjeran

Katana na maxx okretajima nije baš tiha dosta bučna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitao bih da li može Katana 3 dobro ohladit Athlon II x4 635 ako ga clockem na nekih 3.5GHz?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ico1 kaže...

Pitao bih da li može Katana 3 dobro ohladit Athlon II x4 635 ako ga clockem na nekih 3.5GHz?

Da.

14 godina

Dobro je relativan pojam, ali držati će ti CPU u normalnim parametrima sigurno.

14 godina
ico1 kaže...

S obzirom da se radi o procesoru sa tdp-om od 97 wati hladit ce odlicno,nemas greske,clockaj koliko god mos {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

S obzirom da se radi o procesoru sa tdp-om od 97 wati hladit ce odlicno,nemas greske,clockaj koliko god mos {#}

AMD Athlon II X4 635 ima 95W TDP.

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

ima i moj pa ovdi nema :P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

ima i moj pa ovdi nema :P

Tvornička termalna snaga je 95W, a to očito može i varirati od 92 do 97W.

14 godina

Samo sam tia rec da je katana bolja za proceve tdp-a 95 wati,ovih 2+- watti su nebitni {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Samo sam tia rec da je katana bolja za proceve tdp-a 95 wati,ovih 2+- watti su nebitni {#}

Znam{#}

11 godina
protjeran

Pozz , da ne otvaram opet novu temu zanima me problem oko katane , posto mi je dosta malo kuciste + napajanje mi je u gornjem kutu , tesko mi je bilo staviti katanu ali sam uspio , nekako , cudno sam ju postavio mislim na "noge" , gore desno noga nece jednostavno uc isto tako sa dolje desnom , dok stisnem ude cuje se i malo trknem prstom prema gore ode van , nerazumijem , dali je to zato sto moram okrenut prema strijelici , ili jednostavno nece uc , dali mi netko moze objasnit , danas dok sam igrao culo se klik i izletila je jedna "noga" iz maticne tocnije gore desna koja je najveci problem i odma se temepratura povecala na 80+ , sto mi nikako nije bilo drago , molim vas da mi pomognete 
PS : sad je ok temp ugurao sam unutra ali opet je na knap .
HELP 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice