pozdrav ovo je noj procesor amd phenom 2 x4 BC pa mr zanima na kojoj je najbolje frenkvenciji i north bridge frekvenciji radi procesor ako kp zna bia bi zahvalan hvala unaprijed!"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sve u nekoliko koraka:
1.) Molim te prođi ponovo kroz tekst i ispravi sve greške. Nije u redu za tako ozbiljnu stvar ostaviti tako neuredan upit!
2.) Kada kažeš ovo je moj procesor (ili CPU) onda bi bilo u redu napisati "AMD Phenom II x4 965", a ne samo "amd phenom 2 x4" jer se iz toga ne vidi točan model. Ili jednostvanije možeš napisati da te zanima do koje frekvencije tvoj procesor može raditi i da su svi podaci u Moj PC (kad već jesu - što je pohvalno).
3.) Za to pitanje postoji sticky tema Overclocking AMD procesora Link, gdje bi trebalo postaviti to pitanje.
4.) Sad kad si već tu, ukratko, frekvenciju procesora podigni tako da povećaš množitelj - za početak sa 17 na 19.
..4.) Sad kad si već tu, ukratko, frekvenciju procesora podigni tako da povećaš množitelj - za početak sa 17 na 19.
možda je 4, nepotrebno, nije tražio OC nego 'najbolje', to može značiti optimalno-tvornički-stabilno... možda sync s PCIex, RAM i sl. ostali koraci su OK.
da to me zanima na kojim bi navedeni procesor frenkvecijama najstabilnije radio.

da to me zanima na kojim bi navedeni procesor frenkvecijama najstabilnije radio.
Na tvorničkim
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20965%20Black%20Edition%20-%20HDZ965FBK4DGM%20%28HDZ965FBGMBOX%29.html