Trebao bi neku maticnu za ovaj procesor, ovu memoriju(ddr3) i u ovu grafu ali da nakon nekog vremena mogu u maticnu staviti jos jednu takvu grafu. Ajde pls dajte neke prijedloge samo da matican nije skupa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao bi neku maticnu za ovaj procesor, ovu memoriju(ddr3) i u ovu grafu ali da nakon nekog vremena mogu u maticnu staviti jos jednu takvu grafu. Ajde pls dajte neke prijedloge samo da matican nije skupa
Za 1400kn u adm-u ima hd4890.
Reci cijenu,neznamo mi što je za tebe skupo,a što jeftino.
omg...pa imas kupit XFX Radeon 4890 1gb u ADM-a za 1300kn,phenom 955 ti je sam3 tu su oni krivo napisali..poslan je vec e-mail da isprave to...al jos nista nije ispravljeno..
EDIT:brzo sam procitao zelis maticnu za sto manje novaca.....ok provat ce ti kolege naci neku maticnu ja moram ici... =)
A ne skupu najjeftiniju koju mozes naci. Mozda nekih 800-tinjak kuna, ili ako ima jos jeftinije
moze jos koja maticna
A moze i ova Gigabyte MA790XT-UD4P, AMD 790X+SB750, S. AM3, 8xSATA RAID, DDR3 ,
ali ni ona predlozena Asrock nije losa, ni preskupa.
Koliko vidim ona Asrock ploca je jos i najeftinija AM3 ploca u ADM-u, AM3 ploce su jos
uvijek dosta skupe naprema AM2+ plocama jer ih jos nema puno/ kratko su na trzistu.
A moze i ova Gigabyte MA790XT-UD4P, AMD 790X+SB750, S. AM3, 8xSATA RAID, DDR3 ,
ali ni ona predlozena Asrock nije losa, ni preskupa.
Naime matična podržava 16 GB memorije, samo mi nije jasno kako je to moguće ako ima 4 utora, a koliko ja znam 4x2 = 8 a ne 16 pa molio bi vas da mi objasnite kako moze podrzavat vise?
Naime matična podržava 16 GB memorije, samo mi nije jasno kako je to moguće ako ima 4 utora, a koliko ja znam 4x2 = 8 a ne 16 pa molio bi vas da mi objasnite kako moze podrzavat vise?
zato što ima i modula DDR2 i DDR3 kapaciteta 4GB,tako da 4x4GB=16GB,ali u nas takvog RAM-a još nema
Zanima me dali ima maticna sa agp solton ali da je ddr2 sata2 intel pentium dual core da moze do 3.0ghz ili više.treba mi zato sto mi je riknuo komp i sad korisim smece do komp i moram kupiti nove djelove a korsitim agp grafiku hd4650 1gb ddr2.
Zanima me dali ima maticna sa agp solton ali da je ddr2 sata2 intel pentium dual core da moze do 3.0ghz ili više.treba mi zato sto mi je riknuo komp i sad korisim smece do komp i moram kupiti nove djelove a korsitim agp grafiku hd4650 1gb ddr2.
775?
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0
Ako negdje nabaviš, čisto sumnjam, nema ih dugo u ponudi...
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=4CoreDual&x=19&y=6
Nazovi ih i pitaj jel imaju šta starih zaliha...
Možda Gigabyte MA790XT-UD4P ili nova Asrock 880G extreme3?
Asrock 890GXExtreme3 bi bio moj izbor glede cijene koju je odlična za ono što nudi MBO ali evo ja prodajem svoju od ponedjeljka nažalost kao i ostatak kompa koji imam ako je netko za nešto zainteresiran nek se javi
možemo se dogovoriti.
890GX extreme3 ima u nekoliko shopova kod nas (6 većih),790xt-ud4p ima u 3 shopa u nas,a 880G extreme3 nema još (doći će ubrzo)
@ Saphire
Ukoliko češ kupovati tek u 06.mj.(kako si mi javio) onda ti nevrijedi sada se raspitivati za MBO jer ćeš imati i jeftinijih i slabijih modela MBO serije 870-880-890xx i inih oznaka pa onda upit nečemu i vrijedi ovako nema smisla jer će se
dosta toga promjeniti.
Da ima u ADM-u,Optimumu i dr. uglavnom cijena cca 900KN za Asrock 890GXExtreme3.
samo molim te nemoj uzimati gigabyte. Evo moja je prosvirala(UD4P).Čipset se pregrio i sad se zamrzava komp.To mi je već 4 ploča od gigabytea u 3.5 godine!!! Odnijet ću ju na reklamaciju čim budem imao para da odma uzmem novu ovu asusicu
Zašto tako star chipset?
Meni u pon stiže ova beba:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=770%20Extreme3
Cijena, prava sitnica: cca 640kn.
Doke je ova bebica:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme3
cca 940kn.
Uz to stiže i 880G Extreme 3, a cjenovno će biti cca 750-850kn, što je pun pogodak.
PS - Ako ti treba ploča sa DDR2, pričekaj, pogledam šta ima...
namjeravam kupiti i5.. i nikako da nađem neku matičnu..
može neka topla preporuka (cijena do 1200)
EDIT: zaboravih reći da bi htio usb 3.0
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05030612&id_artikl=050.306.489
Koristim je bez ikakvih problema 5 mjeseci. Najtoplija preporuka !
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05030612&id_artikl=050.306.489
Koristim je bez ikakvih problema 5 mjeseci. Najtoplija preporuka !
pa fina je..ali bih ja usb 3.0
sad sam gledo u linksu neku na akciji od 960 gigabyte GA-H57M-USB3..
USB 3.0 je zasad čist marketing a kad stignu pristupačni uređaji lako je ubaciti dodatnu karticu.
Koju matičnu odabrati za držat i5 750 stabilno na 3,6 / 3,8 / 4,0Ghz 24/7 ?
Gigabyte P55-UD3R .... neki tvrde da nije za držanje i5 750 na recimo 4,0Ghz 24/7 jel se previše zagrijava notbrige
Gigabyte P55-UD3
Gigabyte P55-UD5 ...... ova je ok što se tiće grijanja zato jer ima high pipove ali neki tvrde da je lakši oc na P55-UD3R ili MSI pločama nego na njoj .... ne treba mi SLI ni Crosfire išo bi na nju jedino ako se bolje oc-a i manje zagrijava od slabije ragirane ploče P55-UD3
Gigabyte P55-UD6 ......ova mi je pre skupa nisam našo da je neko ima pa nisam steko nikakve dojmove.
I molio bi da neko da savjet u vezi ram-a koji kupit OC ram do nekih 1300kn
Svaki savjet dobro došo u ponedenjak tj. sutra idem po MB / PROC i RAMe ..... Hvala
Koju matičnu odabrati za držat i5 750 stabilno na 3,6 / 3,8 / 4,0Ghz 24/7 ?
Gigabyte P55-UD3R .... neki tvrde da nije za držanje i5 750 na recimo 4,0Ghz 24/7 jel se previše zagrijava notbrige
Gigabyte P55-UD3
Gigabyte P55-UD5 ...... ova je ok što se tiće grijanja zato jer ima high pipove ali neki tvrde da je lakši oc na P55-UD3R ili MSI pločama nego na njoj .... ne treba mi SLI ni Crosfire išo bi na nju jedino ako se bolje oc-a i manje zagrijava od slabije ragirane ploče P55-UD3
Gigabyte P55-UD6 ......ova mi je pre skupa nisam našo da je neko ima pa nisam steko nikakve dojmove.
I molio bi da neko da savjet u vezi ram-a koji kupit OC ram do nekih 1300kn
Svaki savjet dobro došo u ponedenjak tj. sutra idem po MB / PROC i RAMe ..... Hvala
recimo ja mogu preporucit ovo sto ja imam
bez frke 4ghz i mema na 1600 na cl7