Gigabyte MA790FX-UD5P

poruka: 7
|
čitano: 1.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gigabyte MA790FX-UD5P
pitanje

ovako ljudovi, trebao bih pomoć. ja nisam baš našao na internetu gdje nabaviti ovu navedenu matićnu, pa ako netko zna gdje, ili ju možda ima i želi prodati molim vas da mi kažete.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gigabyte MA790FX-UD5P

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=6798

17 godina
pikavac kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=6798

Ovo je Gigabyte MA790FXT-UD5P (AM3 utor, DDR3 memorija), a on traži Gigabyte MA790FX-UD5P (AM2+ utor, DDR2 memorija).
16 godina
neaktivan
Gigabyte MA790FX-UD5P
autorov komentar

hvala na trudu ali to je kriva ploća. još sam uvijek zainteresiran pa ljudi pričajte.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte MA790FX-UD5P

imaš u linksu tu i još puno am3 ploča

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
c0x0x kaže...

imaš u linksu tu i još puno am3 ploča

daj mi link

16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ovako ljudovi, trebao bih pomoć. ja nisam baš našao na internetu gdje nabaviti ovu navedenu matićnu, pa ako netko zna gdje, ili ju možda ima i želi prodati molim vas da mi kažete.

Ploca inace nije još stigla u HR trebala je prošli tjedan al ništa još,vjerojatno ce uskoro biti dostupna. Ja isto cekam tu ploču pa sam se malo raspitao za dostupnost. Inace plocu je moguce dobaviti izvana
Amd PhenomII 940,Asus M3A79-T Deluxe,4x1Gb Kingmax 800Mhz,Gigabyte Ati HD 4870,Seagate250,Samsung500,Chieftec 550W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice