Fps ( frames per second )

poruka: 18
|
čitano: 4.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

jel se fps povecava kad imas jaci procesor ili graficku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da.

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Fps ( frames per second )
treba oboje dobro imat,al vise tome pridonosi graficka
16 godina
neaktivan
jukiii kaže...

moje isprike krivo sam procitao, lol Namigiva

ja bi rekao vise dobijes jacom grafickom

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 0:00 (drnde).
17 godina
drnde kaže...
jukiii kaže...

moje isprike krivo sam procitao, lol Namigiva

ja bi rekao vise dobijes jacom grafickom

sve zavisi o kojoj se rezoluciji radi :D

16 godina
jukiii kaže...

Da,povecava se.

Oni dvoje su ti najvazniji cimbenici u igrama.

Svakako je pozeljno imati i dosta RAM-a uz njih,2 GB bi bio neki minimum za danasnje igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 12:36 (luckyluke).
15 godina
protjeran

ako imas jak processor a slabu grafu taj ti processor nece znacit puno za fps imat ces slab fps,
ako imas jaku graficku a slab processor to ti nece znaciti jer processor je slabjiji,

a ako imas jak processor i jaku graficku imat ces dobar fps
ZAKLJUCAK:oboje je bitno,50%Processor a 50%Graficka

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e kai znate mozda koi program da vidim kolki mie fps u igri?

0 0 hvala 0
15 godina
zuyox kaže...

e kai znate mozda koi program da vidim kolki mie fps u igri?

FRAPS

0_o
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 23:56 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan

Meni u Medal.of.Honor idu od 15 do 60 na1920*1080,a u james bondu-blod ston nemogu iznad 30?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

15 je premalo definitivno a vjerovatno je fps lockan na 30 pa nemozes meni je lockan na 60 zato sto ima uvjek v-sync ukljucen!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

Ali ne trza mi.Normalno mogu igrati,možda zbog graf hd5450?

15 godina

nebi niti smjelo trzat na 30 to je dosta za normalni gameplay! igra je sa razlogom lockana na 30fps

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

ovako imam graficku ati radeon GIGABYTE 4850,6 gb rama,winodws 7,trenutno imam dual core intelov 2x2.8GHz..to mi omogucava fps 190-150 a zelio bih zakljucati na 250 jer mi je bitno zbog vaznih warova... playniram uzeti novi procesor AMD Phenom2 6core od2.8 GHz i nowo napajanje od 650 wata HOCE LI MI TO POMOCI U 250 lockanju.. iako se ljudi vec cude sto nemam lockan fps na 800x600 i sve na low -.-...molim pomoc

asdasd

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Fps ( frames per second )
dasasdads kaže...

ovako imam graficku ati radeon GIGABYTE 4850,6 gb rama,winodws 7,trenutno imam dual core intelov 2x2.8GHz..to mi omogucava fps 190-150 a zelio bih zakljucati na 250 jer mi je bitno zbog vaznih warova... playniram uzeti novi procesor AMD Phenom2 6core od2.8 GHz i nowo napajanje od 650 wata HOCE LI MI TO POMOCI U 250 lockanju.. iako se ljudi vec cude sto nemam lockan fps na 800x600 i sve na low -.-...molim pomoc

morat ces i novu maticnu

16 godina
neaktivan
dasasdads kaže...

trebaš kupit onda  i novu matičnu.. Pa i DDR 3 rame..

Ja s hd 4870 i c2d e7400 uredno mogu lockat  cod2 na 333

o kojoj je igrici riječ

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 17:17 (joze).
15 godina
neaktivan
dasasdads kaže...

Ako je samo za warove na 800*600 low onda, ti se neisplati kupovat novi proc i ploču, nego za kakvih 250 kn kupi neki aftermarket cooler i klokaš proc na kakvih 3.8, ili više kolko ide i imat češ puno veći FPS na tako malim rezolucijama

15 godina
neaktivan
joze kaže...
dasasdads kaže...

trebaš kupit onda   i novu matičnu.. Pa i DDR 3 rame..

Ja s hd 4870 i c2d e7400 uredno mogu lockat   cod2 na 333

Core 2 Duo je jači od dual core i pri manjim taktovima, a ti imaš i jaču grafu, pa zato možeš lockati na 333.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice