EP35-DS3 ili P35-DS3L

poruka: 15
|
čitano: 4.387
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
EP35-DS3 ili P35-DS3L

Danas sam bio u Ve-milu po konfu i tražio MB Gigabyte EP35-DS3. Tip mi je rekao da je nemaju, ali će stići u srijedu, a ako želim mogu uzeti MB Gigabyte P35-DS3L.

Ja sam rekao da ću čekati do srijede dok ne dođe EP35-DS3.

Zanima me vaše mišljenje o te dvije ploče te jesam li dobro postupio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: EP35-DS3 ili P35-DS3L
crystal6 kaže...

Danas sam bio u Ve-milu po konfu i tražio MB Gigabyte EP35-DS3. Tip mi je rekao da je nemaju, ali će stići u srijedu, a ako želim mogu uzeti MB Gigabyte P35-DS3L.

Ja sam rekao da ću čekati do srijede dok ne dođe EP35-DS3.

Zanima me vaše mišljenje o te dvije ploče te jesam li dobro postupio.

Ako ces clockat uzmi EP35-DS3 a ako neces uzmi P35-DSL ili P35-DS3
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

ja bi rade uzo ds3 zbog boljeg oc, manjeg zagrijavanja i veceg broja usb-a(ima jos sitnice ali eto ovo je najvazinje)

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
17 godina
EP35-DS3 ili P35-DS3L

hvala na mišljenjima. Znači da sam dobro postupio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
crystal6 kaže...

hvala na mišljenjima. Znači da sam dobro postupio.

Jesi!
Ako ti benko i natan kazu da jesi..onda jesi!
LOl
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
EP35-DS3 ili P35-DS3L

Vidim da se ovdje raspravljalo o maticnoj EP35-DS3.Imam navedenu i molio bih nekoga koji posjeduje doticnu da mi posta sliku device managera na kojoj se vidi sta pise pod IDE ATA/ATAPI controllers.Nikako mi nije jasno zasto mi pise da mi sata diskovi rade u ultra DMA 5 modu a ne sata kao sto mi je to bio slucaj dok sam imao M55-S3 maticnu sa nforce 550 chipsetom.Tamo je pisalo da diskovi rade u sata2g-3g modu te se mogla cak testirat njihova brzina.Usput imam instaliran XP pro SP3.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 18:56 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
EP35-DS3 ili P35-DS3L

Evo imam ja EP35-DS3 i uredno mi radi u SATA modu.

Device Manager Device Manager
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EP35-DS3 ili P35-DS3L

Tako i meni pise u device manageru ali kad klinem na diskove pise mi da rade u ultra dma 5 modu.To mi nije nikako jasno.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Provjeri u BIOS-u kako ti je podešen kontroler. Je li ukljčen AHCI te je li omogučen native mode.

16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Provjeri u BIOS-u kako ti je podešen kontroler. Je li ukljčen AHCI te je li omogučen native mode.

Koristim xp i u biosu mi je pod SATA AHCI-DISABLED,a pod SATA PORT 0-1 NATIVE MODE-ENABLED.Ako sata ahci stavim na enabled xp dodje do boot screena i restarta se.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
16 godina
odjavljen

Moraš prije ubaciti SATA drivere u XP. Inače ti to traži prilikom instalacije ako je AHCI uključen.

16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Moraš prije ubaciti SATA drivere u XP. Inače ti to traži prilikom instalacije ako je AHCI uključen.

Znam al ne postoje samostalni sata driveri za tu plocu u kombinaciji sa xp-om.Na Gigabyteovoj stranici imaju samo chipset drivere u exe formatu.Mislis da bi moglo radit ako ih slipstreamam sa nLiteom u xp instalaciju?
Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 17:20 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan
EP35-DS3 ili P35-DS3L

jebiga, znam da dižem temu iz mrtvih... pošto sam obiteljski informatičar, dobio sam neku konfu iz 2008.-e sa ovom matičnom GA-EP-35 (rev 2.0), moram winse opet podizat...

jel je ima netko, ili je imao prije pa da mi pomogne kako da namjestim bootanje sa usb-a?

znam da se sa f12 pristupa boot meniju, tamo označim USB-HDD (osim HDD nastavka ima još FDD i Legacy), stisnem enter i opet boota sa hard diska...

dvd nije opcija jer čitač u kućištu ne radi, motorić je kaput, a ja u svom kućištu nemam čitač niti imam prijenosni... tako da mi ostaje usb...

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
14 godina
EP35-DS3 ili P35-DS3L

ako dobro pamtim, u boot meniju ne odabireš USB-HDD (ni ove druge), nego ideš pod HDD, otvorit će ti se novi meni i tamo odabereš usb na kojem je instalacija windowsa.

mislim ne moraš ništa u biosu prčat po onim boot priority postavkama.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
EP35-DS3 ili P35-DS3L

evo instalira se. fala

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: