Ima par sličnih tema, al nigdje nista konkretno...
Idem na X6 (@4ghz) i SLI, no nemrem nać nigdje dobru maticnu koja podržava SLI, sve cross,
već sam ocajan
pomoc
2x GTX470
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=9151
Ima par sličnih tema, al nigdje nista konkretno...
Idem na X6 (@4ghz) i SLI, no nemrem nać nigdje dobru maticnu koja podržava SLI, sve cross,
već sam ocajan
pomoc
2x GTX470
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=9151
Na neke matične s 2 pcie utora radi sli bio je neki test na forumu samo se potraži malo
Evo je, jedina u Hrv koliko sam upoznat s tim.
http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Proizvod/tabid/62/rbpid/0504105/Default.aspx
EDIT: Pretekao me kolega...
Hack mi se ne čini pouzdan, bilo je nekih problema s driverima...
Bolje ići na provjereno rješenje.
vas dvojica ste sinkronizirani covjece :D
kolko valja MSI u zadnje vreme? jesu se kaj popravili?
mozda zvuci malo glupo, al riga mi se kad su nove maticne smeđe boje...
e jel sa sa tim hackom gubi garancija? jel mi moze ko pomoc to nac? znam da je netko cak to tu na forum stavil...
Pros:
Cons:
http://www.testseek.com/labs/reviews/review-of-msi-nf750-g55-motherboard/?p=2740
e jel sa sa tim hackom gubi garancija? jel mi moze ko pomoc to nac? znam da je netko cak to tu na forum stavil...
Hahah mda dašta
MS Industrial hmhm napajanja su jos šrotex teški a za ostalo neznam jedino mi se
njihov miš svida,dobra kvaliteta izrada i sasvim solidan(trebam review napravit)
Ma koga još briga izgled komponenti?Glavno da su funkcionalne!
Gubi se naravno!
EDIT:Hvala kolegama :)
Sta nema nijedna s nForce 980 chipsetom u hrv?
@Pandza To je MSi, ovo je MSI
MSi = Proizvođač shrotex periferija i napajanja a.k.a. MS Industries.
MSI = Proizvođač kvalitetnih matičnih i grafičkih.
EDIT : ATIGamer me prestigo
Hahah mda dašta
MSI hmhm napajanja su jos šrotex teški a za ostalo neznam jedino mi se
njihov miš svida,dobra kvaliteta izrada i sasvim solidan(trebam review napravit)
Gubi se naravno!
Heh, nije isto
MSI - Micro Star Int
MSI - MS Industrial, naš popularni šrotex
Sta nema nijedna s nForce 980 chipsetom u hrv?
Ispravak:Ipak postoji nForce 980 :)
Hahah mda dašta
MS Industrial hmhm napajanja su jos šrotex teški a za ostalo neznam jedino mi se
Gubi se naravno!
EDIT:Hvala kolegama :)
Pobrkao si MS industrial i MSI. To nije ista firma.
a izvan granica lepe naše?
zivim na granica sa slovenijom, pa mozda da tam pogledam?
da, mozda zvuci malo debilno, al volim kad mi komponente lijepo izgledaju (prozirna stranica, ledice, led ventiči..)
Postoji nFORCE 980 chipset.
Postoji nFORCE 980 chipset.
Renamed to nForce 780A
References about NVIDIA chipset nForce 980a SLI for socket AM3 platforms already appeared during January . Today we can affirmed the essence of this chipset .
NVIDIA was absorbed in by the re-branding of its old products,and under nForce 980a SLI from March this year will be sold already the known to us chipset nForce 780a SLI. The chipset Marking will be replaced from NF780A-SLI- N -A2 to NF980A-SLI-A2.
The basic difference between this chipset and its predecessor is the support of socket AM3 processors. Since the support of DDR3 memory is realized by the built-in processor controller , nothing depends from the chipset in this sense. Consequently, change of chipset names from nForce 780a SLI to nForce 980a SLI pursues the exceptionally marketing purposes - to create the effect of new product.
http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=1g8o5Sh3csqM5M8u&templete=2
ovo nebi bilo lose probat.
Yeah...
Odlična ako nađeš!
I odmah na bencheve s te dvi u SLI!
iI moćeš odmah roštiljat na bočnoj stranici kućišta
http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=1g8o5Sh3csqM5M8u&templete=2
ovo nebi bilo lose probat.
Ploča je brutalna
ova na mojem linku bi mene košala 115 eura s postarinom na itl ebayu,al nije loša ni ova msi.
neznam, ne volim e-bay, da ne dobim kutiju punu novinskog papira ili sl :)
volim seljački kupovat, ja tebi pare ti meni ploču
edit: pandza94, haha, kaj se bas tolko griju?
ma nema frke kuzim te,eto bas gledam a frajer ima 33435 prodanih artikala i 99.3 % feedback tako da nemas brige kaj se tice da ti nece to poslat kad ima firmu,malo sam preracunal u kune i to bi bilo oko 870 kn po paypalu,nije puno za takvu maticnu.
edit: pandza94, haha, kaj se bas tolko griju?
Pa GTX470 u FurMučitelju ima TDP od 236W ;)
A to ti je više takav dojam nisu tako strašne ;)
Pronašao sam ovu MBO ASRock K10N780SLIX3 glede mogučnosti SLI-a pa me zanima može li se na nju ubaciti dvije grafe tipa 450 GTS ili 460 GTX jer ako to šljaka išao bi na tu varijantu gledao sam na stranicama proizvođača tj. Asrock-a ali nisu navedene kao
opcija pa sam u nedoumici ide li to i može tako jer su navedeni neki prastari modeli.
Hvala.
Pronašao sam ovu MBO ASRock K10N780SLIX3 glede mogučnosti SLI-a pa me zanima može li se na nju ubaciti dvije grafe tipa 450 GTS ili 460 GTX jer ako to šljaka išao bi na tu varijantu gledao sam na stranicama proizvođača tj. Asrock-a ali nisu navedene kao
opcija pa sam u nedoumici ide li to i može tako jer su navedeni neki prastari modeli.
Hvala.
Za koliko novaca si je našao?!
Navedeni su neki prastari modeli vjerojatno zato što je ploča stara, ali to nema veze, radit će to bez problema, čak vidim da ima podršku i za 6 jezgrene procesore!?
PŠ: Postoji ti dugme za ovo podebljano!?
Cijena 660kn za keš ili 710 za kartice. To sam C/P pa je zato ostalo podebljano
. Mislim da je to bolja solucija od spomenute iz Tehnomax-a ili se varam?
Rađe crossfire napraviš.
Nvidijini NF-ovi 750 i 780 sli su shit.
Ako uzmeš Crossfire učinit ćeš sretinijim čovjekom fanATi-ka kao Hyperion-a, superjozu, i sl.
Ma iskreno nisam fan ni jedne strane samo gledam što mogu najbolje dobiti za cca 1.300kn(samo grafa za tu lovu naravno) da super radi na 22" monitoru i naravno tu trebam uklopiti i MBO+Proc( cca 1.500Kn) obavezno neki X3 ili X4 pa sam u nedoumici za iste.Radi se isključivo o igranju pa kad već uzimam onda bi i neku MBO koja će mi omogučiti kad jedna grafa malo oslabi ubacivanje i druge u sustav.Naravno osnove bi kupio odma tj.Grafu+MBO+CPU a ostalo po potrebi kasnije uvijek je problem lova(keš) kojeg nemam pa naravno idem na peglanje kartica.Ovo što trenutno imam je samo bilo za kraći vrem. period i sad se traži novi sistem.Trenutno zeleni daju više za tu lovu pa sam zato i spomenuo SLI ali je tu problem MBO za koju nebi dao više od cca 800Kn ali i nemam baš neki izbor kod nas.Čak razmišljam da bi mogla i neka AM2+ MBO ušparao bi kupnju memorije jer imam DDR2 2GB trenutno.Naručio bi izvana neku MBO ali nemam kako to platiti i komplicirano je to izvesti jbg.
Ma iskreno nisam fan ni jedne strane samo gledam što mogu najbolje dobiti za cca 1.300kn(samo grafa za tu lovu naravno) da super radi na 22" monitoru i naravno tu trebam uklopiti i MBO+Proc( cca 1.500Kn) obavezno neki X3 ili X4 pa sam u nedoumici za iste.Radi se isključivo o igranju pa kad već uzimam onda bi i neku MBO koja će mi omogučiti kad jedna grafa malo oslabi ubacivanje i druge u sustav.Naravno osnove bi kupio odma tj.Grafu+MBO+CPU a ostalo po potrebi kasnije uvijek je problem lova(keš) kojeg nemam pa naravno idem na peglanje kartica.Ovo što trenutno imam je samo bilo za kraći vrem. period i sad se traži novi sistem.Trenutno zeleni daju više za tu lovu pa sam zato i spomenuo SLI ali je tu problem MBO za koju nebi dao više od cca 800Kn ali i nemam baš neki izbor kod nas.Čak razmišljam da bi mogla i neka AM2+ MBO ušparao bi kupnju memorije jer imam DDR2 2GB trenutno.Naručio bi izvana neku MBO ali nemam kako to platiti i komplicirano je to izvesti jbg.
Ako imaš 1300 KN za grafičku, probaj na nešto drugo oderat 200-300 KN, i uzmi HD 6850 (cjena joj je oko 1500 KN), i uzmi Crossfire ploču, i bit ćeš sretniji i zadovoljniji, imat ćeš ploču sa novijim northbridge-om i southbridge-om, sa novijim funkcijama (SATA 3 i USB 3), stabilniju ploči i vrlo vjerojatno ploču pogodniju za overclock-ing!?