AGP maticna

poruka: 15
|
čitano: 3.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AGP maticna

Bok svima, lijep pozdrav.

Ovako ide pričica: imam neku staru matičnu sa AGPom, pa sam nedavnu uzeo novu grafičku za AGP koja mi je stvarno super, ATI 3650 sa 512 memorije i ne bi ju htjeo mjenjati. Stvar je što se ispostavilo (tko bi to predvidio?) da mi je procesor (Barton na 1.8) preslab za to.

I dakle, ja bi sada htjeo nabaviti neku matičnu koja ima AGP slot i u koju se može utaknuti neki od Athlona x2 od 4000+ pa naviše (ciljao bi neki 4800) ili nekih Intela.

Pa moje pitanje je postoji li uopće takva ploča i što trebam tražiti.

Inače ne bi prodavao ovog Bartona i njegovu nForce2 već bi sastavio Linux kantu, imam sve komponente za nju..

Ako ne postoji takva ploča, onda mi ne preostaje ništa drugo nego prodavati tu karticu, i loviti neko rješenje MB+CPU+GPU za do max 1200kn. Ima tko kakvih ideja?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AGP maticna

ha ha ha takve maticne ti nema vise ali evo ti sa mozes kupiti za 1200kn

1253kn

gpu: http://www.links.hr/index.php?option=kosarica&id_artikl=051.806.409&add_kolicina=1

cpu:http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=&id_artikl=050.603.191

mb:http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=&id_artikl=050.303.429

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AGP maticna

to shiba! :D

makar brijem da bi ono s nekim athlonom x2 4800 bilo mozda max 20% sporije. ili grijesim?

uglavnom, ja sam svjestan da se takvih maticnih ne moze nabaviti u trgovini, vec zadnjih 3 godine (najmanje) hvala lijepo. moje pitanje nije bilo di da to kupim. kupovao bih polovno. moje pitanje je bilo *kaj* da kupujem ;)

15 godina
protjeran
AGP maticna

aaaaa onda mozes naci cek dam ti sada model maticne

evo ti model    asrock am2nf3-vsta

zvowea
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 23:18 (zvonebaba).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

merci beaucoup

vrlo brz odgovor i bas ono sto sam trazio. jos samo da skuzim kako su sortirani threadovi u forumu.. :D

laku noc :)

17 godina
neaktivan

Bok

Ja imam tu matičnu.

asrock am2nf3-vsta(athlon 62 x2 5000+ radi na njoj,2 gb ddr800,x1650pro agp) Sve radi ko urica.

Javi se na pm ako te zanima

16 godina
neaktivan
AGP maticna

Ja bih trebao ovako nešto ako ima ko polovno..

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AGP maticna

e da si reko jucer i bilo bi a danas nnnn ali bih zapravo nebih mogo nabavit

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AGP maticna

Pa postavljam pitanje već par dana ali ne dobijam odgovor.Imam 2GB DDR,7600GT AGP grafulju,2,4 GHz intelCeleron i TV tuner koji moram ukomponirati jer mi je na matičnoj VIA P4M266 crko zvuk pa ju moram zamjeniti...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AGP maticna

rofl! koji offtopic!

Nedajte se kontrolirat'!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AGP maticna

pa kupi ovu u linksu maticnu bome ti dobra maticnaaa

zvowea
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 0:23 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma od onih tam gore ponuđenih athlona i amd maticnih bolji odabir su neki inteli e5xxx ili malo skuplji e7xxx.. oni i maticne kostaju isto, a ni jedno ni drugo se ne bi nadao nadograđivati. makar sam odustao od tog cjenovnog razreda i odlucio dodati 600kn za e8400 i jos 200kn za maticnu i uzet neku s ddr3.

16 godina
neaktivan
AGP maticna

Kaj je to AGP???Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AGP maticna

Šalu na stranu. Ovu sam ja koristio do prije 6 mjeseci, na nj. možeš imat AGP, sad nisam siguran... ja sam na njoj imao jednojezgreni procesor. Mislim da ma nju mogu ić i dvojezgreni procesori. Još k tome ima i PCI-express. Ja nju preporučam. Naravno to je 775 socket

ASRock 4COREDUAL-SATA2 ASRock 4COREDUAL-SATA2
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 19:52 (dejantopolko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@dejantopolko --- čovjek, što god da pred tobom kažem nije dostojno tvoje veličine :) hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice