4 vs 8 pin

poruka: 7
|
čitano: 3.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
4 vs 8 pin

da li mi neko može pomoči i objasnitit razliku imeđu mbo sa 4 pin i 8 pin za napajanje procesora? kupio sam nedavno napajanje  koje ima samo 4 pin za cpu. pa me zanima da li mogu u budučnosti kupiti ploču s 8 pin za cpu? ili moram kupitit novo napajanje? hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 vs 8 pin

Bilo bi najbolje da uz mb s 8pin imaš i napajanje s 8pin konektorom, ali ako procersor nije neka mrcina sve bi trebalo normalno raditi. Za određeni model matiče i proca proguglaj malo i sugurno ćeš nać da li rade.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4 vs 8 pin

Moja matična ti recimo ima 8 pinski EPS konektor, no za rad je dovoljan samo 4 pinski. Isto tako, ako ti je to baš potrebno, kupiš samo Molex > 4 Pin kabel za nekih <10 kn i upariš sa ovim tvojim 4 pinskim i imaš 8 pinski...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
4 vs 8 pin

nemoraš kupovat nikakve dodatne kablove tipa 8 pinsko sve ploče koje imaju 8 pinski utor kraj proca radiče savršeno i sa 4 pinskim konektorom

a za vašu informaciju ti 8 pinski utori na ploči i nisu svi vodovi zalemljeni na ploču

I Jadantisi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 vs 8 pin

hvala. več sam se zabrinuo da sam uzalud potrošio novce. a kupio sam novo napajanje zbog novog mbo kaj mislim kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 4 vs 8 pin

ja imam asrock 770 extreme3 i samo 4-pinski spojen na nju posto na napajanju nemam 8-pinski. dal je mozda bolje ipak spojiti preko molexa (nabaviti 4-pinski kabel) tako da bude svih 8 pinova spojenih? imam 955BE

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice