Prijenosno računalo do 5.000Kn

poruka: 4
|
čitano: 1.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Naime, kako i naslov govori trazim laptop do 5.000Kn. Inace sam teeneager kojem je najvazniji bit, multimedija, net. Igre, ponekad koju instaliram, ali namjeravam da imam donekle uskladjen laptop da moze vrtiti sadasnje igre na medium grafici. 15"/17" nije bitno. Kako sam i naveo, treba mi nesto uskladjeno, da nije preferirano samo za jedno. Nisam strucnjak u tome, pa trazim vase misljenje koji bi mi laptop preporucili.

Znaci, bitne stavke:

- Multimedija

- Net

- Igre (Medium)

Hvala,

mtrozic

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prijenosno računalo do 5.000Kn

Možda ovo: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=10856

Nije baš za novije igre ali je odličan za sve ostalo i nije skup.

15 godina
RE: Prijenosno računalo do 5.000Kn

Zanima me onda za tvoj prijedlog, da me rijesis nekih predrasuda:

1. HP, svi pljuju da kostaju puno radi svoga kucista, da imaju rok trajanja, poslije garancije ode.

2. AMD vs. Intel - Svi kazu da je Intel puno bolji, jel je?

Trebao bi mi ovak bar da ima neku grafiku, neznam jel je ovo dovoljno da vrti npr. NFS novi na mediumu, i to, GTA4 na low, i to. Zato sam i rekao do 5.000Kn, netreba mi nesto zahjevno jer igru odigram svake prijestupne ali bi ovak htjeo neku igru vidjet.

16 godina

Imam osobna iskustva sa nekoliko starijih HP laptopa i svi su mi se svidjeli, nisam imao problema. Za ovaj dotični sam pročitao puno reviewa i svi ga hvale. Dobar odnos uloženo-dobiveno.

Što se tiče procesora, mislim da nema velike razlike između Turiona i Pentiauma dual core ( nek me netko ispravi ako griješim ). Oba su slabija od punokrvnog Core2Duo. Osobno mislim da je laptop odličan za te pare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice