Netbook Bootloader...

poruka: 2
|
čitano: 1.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WInXP Bootloader (Netbook)

Eh da. Krenuo ja stavljati Win XP putem USB-a na netbook kad ono samo kopiranje datoteka,tj. priprema trajala je 4h (sto obicno traje od 3 do 5min max) i kada je napokon doslo na 100% izbaci neki error da datoteka fali. I dobro,izvadim ja hard iz tog netbooka i stavim ga u desktop da se instalira normalno putem cd-roma. Brzina je bila normalna i instalacija je prosla bez greske,ALI...stavio sam hard nazad u netbook i nece u windowse. "Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem". E sad mene zanima kako popraviti bootloader na netbooku,posto je OS gore nije u OS-u problem. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: WInXP Bootloader (Netbook)
fender_strat kaže...

Eh da. Krenuo ja stavljati Win XP putem USB-a na netbook kad ono samo kopiranje datoteka,tj. priprema trajala je 4h (sto obicno traje od 3 do 5min max) i kada je napokon doslo na 100% izbaci neki error da datoteka fali. I dobro,izvadim ja hard iz tog netbooka i stavim ga u desktop da se instalira normalno putem cd-roma. Brzina je bila normalna i instalacija je prosla bez greske,ALI...stavio sam hard nazad u netbook i nece u windowse. "Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem". E sad mene zanima kako popraviti bootloader na netbooku,posto je OS gore nije u OS-u problem. Hvala.

Prvo nisi smio na drugi komp da staviš XP jer su tamo sistemi nisu iste kao što su laptop i računalo jer onda nastaju komplikacije.

Stavi natrag, i stavi origi Win XP i instaliraj kako treba a sama instalacija završio oko 20 min. A 3 sata mislim da radiš preko windowsa na windowsa i to pogrešno jer zapravo samo kopiraš duplo što traje dosta dugo.

Evo upute kako se instalira na pravilan način. Prouči to!

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice