Rođo mi kupio laptop prije 2-3 mjeseca max. i sve je fino radilo na njemu i odjednom sada se zamrzne odjednom i restartira se i pojavi neki error (ne znam koji točno, jer nije kod mene laptop, kod njega je).
On misli da je do windowsa i želi srušiti windowse, ja reko nije do winsa. Pa jel je moguće da je do windowsa? Ja pak mislim da je do hlađenja..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda mu neki program ruši windowse? meni se to odnedavno događa na službenom kompu jer licencirani program (da licencirani) mi ruši winse pa nek vidi sta je zadnje instalira
nek pokusa izvadit bateriju i upalit ga bez nje
ako drzi n a krevetu lap nek ga malo procisti
jel se javi BSOD ili se samo resetira pa se javi da su kao "Win has recovered from serious error" ili nesta slicno?
može biti do programa kako je kolega naveo...neka reinstalira windowse, to bi bilo najpametnije (neka formatira hard disk)...
može biti do programa kako je kolega naveo...neka reinstalira windowse, to bi bilo najpametnije (neka formatira hard disk)...
možda ne mora odmah reinstalirati winse jer kad ih opet instalira i ne skuzi koji mu je prog rusi winse opet ce se to dogadjati
nek vidi koje je programe zadnje instalirao prije nego se ovo pocelo dogadjati pa uninstalira jedan po jedan pa vidi kako ce se onda ponasati
možda mu neki program ruši windowse? meni se to odnedavno događa na službenom kompu jer licencirani program (da licencirani) mi ruši winse pa nek vidi sta je zadnje instalira
nek pokusa izvadit bateriju i upalit ga bez nje
ako drzi n a krevetu lap nek ga malo procisti
jel se javi BSOD ili se samo resetira pa se javi da su kao "Win has recovered from serious error" ili nesta slicno?
Kaže da mu se ta greška pojavljuje.. Ali ne zna koje je programe među zadnjima instaliro, jer mu se to već duže vrijeme događa..