Konvertibilni notebook

poruka: 5
|
čitano: 1.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konvertibilni notebook

Zanima me kaj mislite o ovoj relativno novoj podvrsti notebooka koji su ujedno i tablet pc-evi. Meni se iskreno ideja jako svidja. Evo, a primjer da se ne radi o basnoslovnim cijenama je HP tx2000 koji kosta nekih 900$ vani.

Najveci problem koji  sam primjetil  da  takve laptope nije  moguce kupiti u Hrvatskoj. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konvertibilni notebook

Previše para za tako nešto. u njemačkoj košta 1000€, a za te pare kupiš puno puno bolji laptop

16 godina
neaktivan

Zanimljiv je TABLET PC Fujitsu Siemens Stylistic ST5020.

16 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...

Previše para za tako nešto. u njemačkoj košta 1000€, a za te pare kupiš puno puno bolji laptop

Hmm...zanimljivo....

Takvi prijenosnici kostaju s razlogom, a to kaj za te pare mozes kupiti bolji laptop je isto ko da gledas šlepere, a onda ti netko kaze da je to previse para i da za te novce mozes kupiti puno bolji bmw, ali problem je u tome kaj ti u tom bmw-u nemres prevest preko nekoliko tona robe ;)
17 godina
neaktivan
Konvertibilni notebook

svakome prema svojim potrebama... mada, moj je izbor uvijek prijenosnik, sa što većim inčima na ekranu... ali svakome svoje... oko 1000 eura i nije velika cijena, ako se usporedi i neke prijenosnike koji su razvikaniji, pa i to ulazi u komponentu cijene...Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice