HP Pavilion 15-e005sm ne prikazuje na ekranu

poruka: 2
|
čitano: 688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP Pavilion 15-e005sm ne prikazuje ništa na ekranu

naime, problem je sljedeći, ja navedenom laptopu kad ga se upali čuje se disk da radi, ali ne prikazuje ništa na ekranu, probao sam i formatirati disk da slučajno nije kvaka u windowsima međutim problem se i dalje nastavlja. čak niti na vanjske ekrane preko HDMI ili VGA kabla ne prikazuje sliku.

tipka gdje se pali normalno svijetli ali mu cijelo vrijeme titra ledica na caps lock tipki. čak sam i bateriju uklonio, međutim ništa ne pomaže.

ima li tko kakav pametan savjet u čem bi mogla biti kvaka, nije vrag da je grafička kartica u pitanju i ne nema ništa drugo uključeno u sebi tipa neki USB ili nešto slično što bi ga moglo blesirati.

i da što sam primijetio da se full grije sad kad radi taj problem.

(laptop je od frenda nije moj)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP Pavilion 15-e005sm ne prikazuje na ekranu

OK, sredio sam zašto nije bilo slike na ekranu, BIOS se poremetio, sad dolazim do sljedećeg problema, sve fino sredim i da ću instalirat windowse i ne očitava nigdje optički uređaj iako dvd koji je unutra čujem da ga vrti...podesio sam i legacy i uefi da dvd bude na prvom mjestu i isključio secure boot te enableao legacy support. probao sa 2 dvda ni jedan ne kuži, sad idem vidit kad stavim windowse na stick da li ću moći instalirati

UPDATE: s USBa sam ga uspio bootati, kad se sve instalira idem vidit šta se dogodilo s optičkim uređajem

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 16:28 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice