Hlađenje laptopa..!!??

poruka: 8
|
čitano: 6.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hlađenje laptopa..!!??

Imam laptop i igram dosta igrice pogotovo ove nove koje su zahtjevne pa mi se laptop dosta grije sad zanima dali netko ima iskustva ili je čuo ako pomažu šta  postolja sa ventilatorima (npr. NotePal W1 sa 3 coolera ili digital cowboy CRF 102 laptop cooler ili Gigabyte G-Pad Pro) nešto svakako planiram kupiti ali me prvo zanimaju mišljenja ljudi da ne kupim nešto bez veze??

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hlađenje laptopa..!!??

Neznam za ta postolja sa ventilatorima, ali ako ti je laptop malo stariji, i ako ti boravi u nekim uvjetima di imaš veću koncetraciju prašine možeš pokušat odvojit tastaturu laptopa i očistiti ventilator. Ja sam na svome u nekoliko minuta napravio taj posao i mogu ti reći da je bilo nevjerojatno mnogo prašine. Sloj prašine je bio debeo skoro pola centimetra. Laptop je boravio godin u dana u starom stanu, sa starim namještajom gdje sam živio kao podstanar pa je bilo puno prašine u zraku...

17 godina
neaktivan
Hlađenje laptopa..!!??

Ja neznam za stalak koji je uspio smanjit temperaturu preko 10°C a poboljšat hlađenje možeš i sa nekom knjigom ili kutijicom koju ćeš staviti ispod zadnjeg djela laptopa i tako si  poboljšat i tipkanje.

Čišćenje zna bit mukotrpno kod nekih modela, ja sam na jednom hp ovu laptopu morao odšarafit šezdesetak vijaka dok sam došao do hladnjaka no temperature su se smanjile za čak 20°C jer je tad prvi put očišćen nakon 4 ipo godine. Ne smiš korisit usisivač jer on može posrkat i neke sitne djelove. Ja sam sve obavija sa štapićima za uho i mrvicom alkohola.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
16 godina
Hlađenje laptopa..!!??

Laptop je novi star tjedan dana tako da nije još zaprašen.. Imam na zadnjoj strani gumu isine 5cm tako da ima dobru cirkulaciju zraka ali svjedno dok igram cod4, crysis, pro street jako se grije tako da trebam neko drugo riješenje...

Ako još netko nešto znao o tim postoljima neka podijeli istustva s nama, hvala!!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hlađenje laptopa..!!??

Laptop je novi star tjedan dana tako da nije još zaprašen.. Imam na zadnjoj strani gumu isine 5cm tako da ima dobru cirkulaciju zraka ali svjedno dok igram cod4, crysis, pro street jako se grije tako da trebam neko drugo riješenje...

Ako još netko nešto znao o tim postoljima neka podijeli istustva s nama, hvala!!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hlađenje laptopa..!!??

I meni treba neko iskustvo s tim cool postoljima. Itko?

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hlađenje laptopa..!!??

Ma dajte ko je vidia trošiti lovu na to, lipo uzmete gradele i laptop na njih. Zrak cirkulira a da se nešto i ispeć!

Ja ne bum dal ni kune za neka originalna postolja, fakat to ne razmem.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Hlađenje laptopa..!!??

A koja ti je temperatura i koje su komponente?

Laptopi mogu visoke temperature razviti, pogotovo ako imas turiona ili neku bijesnu graficku i to je sasvim u redu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice