Grafika

poruka: 9
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafika

Imam jedno mozda malo cudno i nekim ce se ciniti glupo pitanje ali me zanima , jeli moguce promjeniti graficku karticu kod prijenosnog racunala?  Ako jeste , gdje se mogu nabaviti graficke ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafika

Ne.

Dafuq I just read?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafika

Kratko i jasno ,hvala . Mislio sam da je tako dok nsaim vidio da se u SAD-u mogu kupiti graficke ili bar naruciti tipa GT555M i tako. Opet hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Grafika

na nekim laptopima se može mjenjati grafička, na nekima ne...

sad sve ovisi o laptopu, tj. dal je grafička integrirana ili nije

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

pa ovako imam lap top sa i5 2450 na 2,5Ghz (3,1 boost) 8GB rama i graficku 620M 1Gb ddr3 pa mozda bih je zamjenio kad bi mogao ;)  iance lap top je acerov

16 godina
moderator

1. laptop, ne lap top!

2. napiši točan model ( s naljepnice sa donje strane)

3. neisplativo je mjenjat ako radi jer su cijene prevelike

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Grafika

Da

U tvom slučaju vjerujem da se može jer Acer ima praksu ugradnje grafičkih kartica standardiziranog utora, jedino mora bit namjenjena za Acer jer imaju svoj bios

Provjeri ako je i u tvom slučaju tako

Ako je grafička integrirana i ona se može zamjenit ali se mijenja isključivo za istu, pa se zamjena radi jedino ako je neispravna.

Jasno mijenja se onaj dio koji je neispravan (uglavnom gpu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da može ali samo kod modela kojima nije integrirana na matičnu ploču. skoro svaki acer ima zamjenjivu grafulju i tržište rabljenih je preplavljeno sa grafuljama koje imaju acer VBios (rade samo u acerima). Neki Asusi, HP-i isto tako imaju zamjenjivu grafičku. Da bi dobio više informacija stavi točan model laptopa

14 godina
neaktivan
Grafika

Hvala rješeno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice