Imam jedno mozda malo cudno i nekim ce se ciniti glupo pitanje ali me zanima , jeli moguce promjeniti graficku karticu kod prijenosnog racunala? Ako jeste , gdje se mogu nabaviti graficke ? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
Kratko i jasno ,hvala . Mislio sam da je tako dok nsaim vidio da se u SAD-u mogu kupiti graficke ili bar naruciti tipa GT555M i tako. Opet hvala!
na nekim laptopima se može mjenjati grafička, na nekima ne...
sad sve ovisi o laptopu, tj. dal je grafička integrirana ili nije
pa ovako imam lap top sa i5 2450 na 2,5Ghz (3,1 boost) 8GB rama i graficku 620M 1Gb ddr3 pa mozda bih je zamjenio kad bi mogao ;) iance lap top je acerov
1. laptop, ne lap top!
2. napiši točan model ( s naljepnice sa donje strane)
3. neisplativo je mjenjat ako radi jer su cijene prevelike
Da
U tvom slučaju vjerujem da se može jer Acer ima praksu ugradnje grafičkih kartica standardiziranog utora, jedino mora bit namjenjena za Acer jer imaju svoj bios
Provjeri ako je i u tvom slučaju tako
Ako je grafička integrirana i ona se može zamjenit ali se mijenja isključivo za istu, pa se zamjena radi jedino ako je neispravna.
Jasno mijenja se onaj dio koji je neispravan (uglavnom gpu).
Naravno da može ali samo kod modela kojima nije integrirana na matičnu ploču. skoro svaki acer ima zamjenjivu grafulju i tržište rabljenih je preplavljeno sa grafuljama koje imaju acer VBios (rade samo u acerima). Neki Asusi, HP-i isto tako imaju zamjenjivu grafičku. Da bi dobio više informacija stavi točan model laptopa
Hvala rješeno !