COOLERMASTER NotePal X2

poruka: 5
|
čitano: 1.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COOLERMASTER NotePal X2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: COOLERMASTER NotePal X2

Evo review na youtube.com.

I sam sam mislil uzet navedeni cooler, ne izgleda loše, led svijetlo, regulacija brzine vrtnje ventilatora, dosta tih.

Samo prije nego ideš u tu investiciju svakako prvo probaj otvorit laptop, očistit prašinu i promjenit pastu (ako je starija od godinu dana), ako imaš garanciju onda ga daj na servis pa da oni to riješe.

Ovakav cooler pomaže, ali ne u tolikoj mjeri kao dobro čišćenje prašine i zamjena termalne paste (preporuka Arctic Cooling MX-4).

Sa coolerom možda dobiješ par stupnjeva (cca. 2-3*C), a sa čišćenjem, naravno ako je ono potrebno i do 10*C, ako ne i više.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 16:30 (Valentin17).
17 godina
neaktivan
COOLERMASTER NotePal X2

Ma laptop je star 2 mj..al kad nekaj igram onda mi je malo vruc.... 70-80 stupnjeva max.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WItcher kaže...

Ma laptop je star 2 mj..al kad nekaj igram onda mi je malo vruc.... 70-80 stupnjeva max.

Laptopi nisu namjenjeni za igranje, bolje onda kupit stolni pc ako se misliš igrat, probaj kupit ovaj cooler pa budeš vidil.

Temp. su manje više ok, pošto se radi o igranju, možda dobiješ nešto s ovim coolerom.

Valentin
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Treba ti cooling pad preko ljeta.Pomaze a mozes lec u krevet i drzat laptop na sebi.{#}

Bat can eat peanuts coming our of my shit
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice