Acer iconia tab a501

poruka: 4
|
čitano: 3.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acer iconia tab a501
Lijep pozdrav svima !

Htio bih se upoznati sa acer iconia tab , ovak zanjima me A501 , ali to što meni treba ako radi na A500 onda će i na ovome !

Htio bih za poklon za Božić svome kumćetu kupiti acer iconia tab a501 ! Zanjima me npr. facebook ( ko ima iskustva tj.profil ) zanjima me dali je chat otovoren (1 , 2 , 3 prijatelja ) dolje na dnu ekrana , znaći dali se možete dopisivati preko chat-a ili morate onako u inbox !?

Onda mi je dao dali otvara ovu stranicu , znaći mora biti flashplayer ! ( http://www.hr.tanoth.com/ ) tj. otovoriti će je sigurno ako slućajno neko ima izrađen acc pa da pogleda dali radi !

I kako je wiralles i 3G mreža ?

UNAPRIJED HVALA SVIMA !

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Acer iconia tab a501

Vlasnik sam Acer iconia taba a501 i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan uredjajem. Flashplayer radi bez problema i otvara stranicu koju si naveo. Inace ne koristim njegov browser vec Dolphin. Sto se chata tice sa chatom koji je baziran na javi ne radi npr. iskon chat na www.net.hr. Sa chatovima koji su bazirani na flashplayeru radi. Facebook radi normalno. W ireless i 3G mreza radi u redu. To su moja iskustva na vip mrezi. Nadam se da sam ti pomogao. Pozdrav ! 

15 godina
neaktivan

Hvala puno si mi pomogao !

Ja mislim da ću ga uzeti danas i da će kumće biti zadovoljno ;)

Daj mi samo molim te reci dali naprimjer možeš slušati pijesmu na youtube-u (u pozadini ) a istovremeno surfati po stranicama npr. 24sata , face itd znaći surfanje !

HVALA TI JOŠ JEDNOM !

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 7:40 (Aesonic).
15 godina

youtube ne, muziku sa playera da.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice