9 ćelijski laptop
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.928
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a šta je to 9 ćelijski laptop?
Ima 9 ćelija :)
xD
Svi thinkpadi imaju mogućnost ugradnje baterije s 9 ćelija. http://www.lenovo.com/products/us/laptop/thinkpad/t-series/t520/index.html
za rad ili za igru?
Ovako iz puke znatiželje, a zašto baš mora bit 9 ćelijski laptop?
za rad mi treba...
9 ćeilijski laptop zelim kupiti jer punoo radim na njemu i puno putujem pa mi treba za posao.!
Ja imam Acer Aspire TimelineX 3820TZ i odličan je. Baterija traje 16 sati. ;)
za rad mi treba...
9 ćeilijski laptop zelim kupiti jer punoo radim na njemu i puno putujem pa mi treba za posao.!
onda lenovo t420s sa 9cell batt + 9cell slice batt i imaš preko cijeli dan autonomije
ovaj 1. je sranje a ovaj drugi mi je pre skup.ajde mi neko daj do 5000neki dobar sa 9 ćelija
ovaj 1. je sranje a ovaj drugi mi je pre skup.ajde mi neko daj do 5000neki dobar sa 9 ćelija
kvaliteta košta!
ne znam koji lap do 5k kn ima 9 ćelijsku bateriju.
uostalom, ako imaš novi lap baterija će izdržati 3 sata kako god okreneš. to nije dosta? imaš auto punjače, pogledaj u mikronisu
Šta ako ima 8 čelija onda automatski ispada iz konkurencije?
Tražiš laptop da ima 9 čelija da bi ti duže trajala baterija a konfiguracija? nije bitna?
Valjda ćeš tražit konfiguraciju koja ti odgovara zatim koliko ćelija ima baterija, ako ti ne bude dovoljno kupi još jednu bateriju
Ja još uvjek ne mogu shvatit da netko kupuje laptop i da mu je jedini kriterij da ima bateriju od 9 čelija...
Moraš shvatit da će neki laptop s 6 ćelija imati dužu autonomiju nego neki s 8 to ovisi o konfiguraciji, a mislim da ti nisi naveo niti koja ti je dovoljna niti kolika ti je autonomija potrebna da biš dobio konkretan odgovor posloži malo šta ti treba pa će ti netko već nešto pametno napisat, ovako.....
Kakve veze ima baterija (celija) s autonomijom? na prvi pogled ima veze, ali jesi li se zapitao kakve komponente ima laptop? komponente koje vrlo malo trose i npr. 3-celijska baterija moze pruzti vecu autonomiju od 9 celiske s high end konfiguracijom..
hehe ja sam negdje čuo da laptop iz mog potpisa drži 9h rada u wordu, surfanja na wifiju s korištenjem vanjskog miša
pa si vi mislite kolko znači 9-cell baterija, pa makar na jakoj konfi