Vaš desktop
- poruka: 564
- |
- čitano: 230.458
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jel moze wallpaper? :)
Koji je ovo program desno na desktopu preko kojeg startaš igre?
To ti je program Rocketdock.
Napokon počistio malo desk na laptopu (nakupilo se bilo svega na njemu, sve radi posla) i rekoh ajd da nabacim jedan screenshot
Wallpaper - moja fotka (privatna kolekcija fotki, možda ih puknem na Flickr jednom)
OS - Win 10 Enterprise LTSB 2016
Bolji kvalitet slike - http://imgur.com/a/XtdnW
1080p na LG 24" monitoru (model unknown al služi svrsi)
Napokon počistio malo desk na laptopu (nakupilo se bilo svega na njemu, sve radi posla)
Šta si sve skupio pa drag n drop u folder Posao, like a boss
Napokon počistio malo desk na laptopu (nakupilo se bilo svega na njemu, sve radi posla)
Šta si sve skupio pa drag n drop u folder Posao, like a boss
Heh da je to sve u tom folderu, al nije to je samo od kraja prošlog tjedna
I da ne bude off-topic, evo i desk od main računala
Wallpaper - fotka by me (LG Spirit 4G H440, Auto, LG Camera, godina 2016 mjesec siječanj, dan 1.1 oko podne na Baškim Oštarijama na Velebitu uz pogled via Jadran)
Rezolucija -still 1280x1024 (čeka se druga prilika za novi monitor, uletio nenadani trošak)
Može naravno, wallpaper je zapravo moj rad, još dok sam se bavil malo dizajnom i wallpaperima, evo link na moj page na devaintartu, pogledajte možda ima još nešto zanimljivo. ;)
Sat i prognoza su rainmeter , Text clock i Elegant clock teme iliti skinovi.
Evo i mojeg sviježe sastavljenog deska. Pošto mi je cijela konfiguracija i periferija u crveno-crno kombinaciji složio sam si tako i desk.
Walpaper je skinut sa neta Crysis red honeycomb. Sat je tema za Rainmeter skinuta sa neta. CPU, GPU status i info sam radio sam skin za Rainmeter.
Gore na vrhu je Rocket dock sa djelomično skinutim a djelomično prerađenim ikonama. Jedino mi nije Red Diamond cursor snimilo.
Novi proljetni desktop.
cool ! Može link od wallpapera?