- Igor Bubanovic
- 24 godine
- Split
- Volim programiranje,igre,nogomet,matematiku
- Zaposlen u HGspotu u Splitu
- Neozenjen
- To bi bilo ukratko to
Jeli plača redovita? Dali možeš sredit posao?
Javi na PM ako možeš.
šteta, ipak dobro nam došao
Jeli plača redovita? Dali možeš sredit posao?
Javi na PM ako možeš.
šteta, ipak dobro nam došao
Jesi dobio PM?
Jesi dobio PM?
da zato i kažem šteta
Iz okolice.
Student
Volim kodiranje malwarea te korisnih programcica.
Radim trenutno na jednom vecem private projektu.
Pridruzio sam se ovdje jer su svi ostali forumi u RH katastrofalni
Kodiram u vb6-ici. vb.NET-u i c++u, takodjer poznajem razne tehnike tipa ,SQL inekcija (blind isto),RFI,LFI,Hexing,Manual packing,Reverse Engineering,SE te mogu reci da imam dugogodisnje znanje o virusima i malwareu.
Nadam se da cu se lijepo provesti na forumu, lijep pozdrav svima
Bok deca bok
Nejm NiKica, niK rajZ, lokejšn ZeGe, ejđ tir'ced (rid maj lips - 30)....
Citam ose, jedem pcele, uzgajam bumbare...mjenjam telefone, godine pomutile pamet ne pijem osim kad jesam, pusim jer sam onda fora pred ekipom iz razreda, mrzim fejsbuk ali ga koristim, imam zhenu decu (priznatu) ne, glasam lijevo gledam desno, bavim se marketingom - event managementom, media planiranjem i inim piz.darijama, skoro, pa zavrsio fax, dizajner web stran'ca (nepotvrđeno), jedem milku, pijem hajneken, mrzim blitvu, majune i ine zelene namirnice, kupih stan, kupih auto, mali pali nije Tico nego Twingo, prodajem mobitele, spamam forume, volim niske crnke i visoke plavuse, ne nosim gace jer se osjecam ko komandos, strikam, pletem, vozio sam cunjeve, igrao hokej, pisao memoare, volim Sljeme, ne volim politiku, ejn't a kilaaa bat don't puš mi....
Bok deca bok
Citam ose, jedem pcele, uzgajam bumbare...mjenjam telefone, godine pomutile pamet ne pijem osim kad jesam, pusim jer sam onda fora pred ekipom iz razreda, mrzim fejsbuk ali ga koristim, imam zhenu decu (priznatu) ne, glasam lijevo gledam desno, bavim se marketingom - event managementom, media planiranjem i inim piz.darijama, skoro, pa zavrsio fax, dizajner web stran'ca (nepotvrđeno), jedem milku, pijem hajneken, mrzim blitvu, majune i ine zelene namirnice, kupih stan, kupih auto, mali pali nije Tico nego Twingo, prodajem mobitele, spamam forume, volim niske crnke i visoke plavuse, ne nosim gace jer se osjecam ko komandos, strikam, pletem, vozio sam cunjeve, igrao hokej, pisao memoare, volim Sljeme, ne volim politiku, ejn't a kilaaa bat don't puš mi....
LMAO!!!!!
podsjeća na ribara malo... :)
Bok deca bok
Ti onda ideš u večernju školu kad imaš 30 god a ideš u školu?lol
ja sam Igor iz Novske sam, radim kao sys admin za win okolinu u jednoj firmi u zg, friški tata, sin je
ooo... ja zzum.
tek se registirao.
sad ne znam... 21 godina.
crtam. dodšo vidit jel ima nekih korisnih savjeta za photoshop, bojanje i tako to.
paaa... tak! :P
Pozdrav svima.
Pozdrav svima.
zašt vičeš? čujemo mi dobro...
Ja sam Domagoj(prezime vam ne bum rekel)
Imam 15.5 godina
Živim u ZG-u istočno od Gajnica.
Volim nogomet,računalne igre,računalne teme, uostalom,sve vezano za kompjutere.
Pozz ekipo,
Ja sam Jan,
Starost: punoljetan
hobi: trosenje goriva u autu
Muzika: Schranz, HardTechno, Techno, i sve vrste elektronike
Pozz ekipo,
Ja sam Jan,
Hahaha, krimos na forumu
Pozz ekipo,
Ja sam Jan,
Hahaha, krimos na forumu
A cuj za*ebalo nas kad su nam poceli cesljat SMS i Podravku.. xD salim se
Ja sam Dominik dolazim iz zagreba, imam 14-15 godina po zanimanju sam učenik, i radim u struci........
by VI STE NAJSLABIJA KARIKA ZBGOM !
Bok deca bok
Ti onda ideš u večernju školu kad imaš 30 god a ideš u školu?lol
hahahaha
Evo ovako..nadam se da se do sad nisam predstavio el sam ovdje regan 2008 god ..
Naći da.. :D
Zovem se Renato i imam 18 god(91'),živim u Suhopolju blizu Virovitice(Slavonci znaju :D)
hobiji su mi sve i svaš,volim društvo i komunikaciju,nogomet,vožnju autom,trošenje goriva,
biciklizam,putovanja i ostalo..
slušam gotovo sve,malo manje cajke od ostatka :)
slobodno vijeme provodi kako se snađem,sa ekipom,pa ti gore navedeni hobiji,igram
cs 1.6 , bavim se photoshoingom,bla,bla,bla i bla...
Sa Bugovim forumom sam dosta upoznat,dolazim vamo svakodnevno ali kao gost(tako kaj sam zaboravil lozinku,sad sam to riješio :D )
..eto odprilike to je to..ako ikog još nekaj od mene zanima neka slobodno pita..
POZZ ekipa ;))
Dragan Petrić,
svi me već znate pa se ne moram predstavljat
srđan!
ja sam jedan od rijetkih starijih kenjaca na ovom forumu (37), osim fosila iz redakcije :-)
samo naprijed omladino.
dođem tu i tamo za saznat pokoji info.
dobra je bila sinoć e-rvacka dragane. ljepo si sve objasnio.
nemoj se onako zakopčat do grla. ono zadnje dugme ostavi...činilo mi se da ti nestaje zraka .
šalim se..samo naprijed.
Dragan Petrić,
Nije PETRIĆ nego PETRIC.
Dragan Petrić,
Kolega me prestigao, nije ć nego c.
A Petric vec ima acc ako koristis forum barem mjesec dana mogao si ga vidjeti.
I da ne zaboravim, vjerovatno pusis kartom, pa eto cujemo se za * godina...
nick vidite.
omiljeni hobi: maltretiranje svoje nokije.
Ja sam Dino Srdoč, imam 12 (!!!) godina, pohađam OŠ Pehlin (prosjek 4.333) i uglavnom cijeli dan visim na kompu xD
Ja sam Ivan-Branimir..Imam 11,5 (ma računajmo 12 ) godina...Prosjek 4.6666...Učenik 6. razreda u Donjim Andrijevcima...
de nemoj ebati...mislis donji andrijevci kraj slavonskoga broda hehehe :D
Pozdrav svima :)
Zovem se Saša... imam 22god. Bavim se grafikom za tisak.
Registrirao sam se na ovaj forum prvenstveno da mogu komentirati novosti sa naslovnice, i da tu i tamo priupitam za koji savjet kad negdje zapnem.
zovem se Davor tj. dr me tak zovu :D..imam 19 god (za tjedan dana), iz zagreba sam..volim kompjutere a osobito volim radit u photoshpu..i to bi bilo to :D
Pozdrav ;)
Ime mi je Dragon23288. Bavim se sportom, uskoro sam student kineziologije. Na ovaj forum dosao sam jer sam bivsi informaticar (sysop, programer), i opcenito volim tehnologiju, pogotovo audio jerbo sam audiofil. Osim toga, ovdje se prica o puno zanimljivih stvari nevezanih za tehnologiju - svestran forum, sto mi se takodjer svidja.
Vidimo se ''on board'' :)