Predstavite se izdvojena tema

poruka: 902
|
čitano: 332.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Predstavite se
P4k1 kaže...
2FA5T4U kaže...
  • Igor Bubanovic
  • 24 godine
  • Split
  • Volim programiranje,igre,nogomet,matematiku
  • Zaposlen u HGspotu u Splitu
  • Neozenjen Smijeh
  • To bi bilo ukratko to Osmijeh

Jeli plača redovita? Dali možeš sredit posao?

Javi na PM ako možeš.SmijehNevinašce

šteta, ipak dobro nam došao

15 godina
protjeran
Predstavite se

Jesi dobio PM?

15 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...

Jesi dobio PM?

da zato i kažem šteta

15 godina
neaktivan
Predstavite se

Iz okolice.

Student

Volim kodiranje malwarea te korisnih programcica.

Radim trenutno na jednom vecem private projektu.

Pridruzio sam se ovdje jer su svi ostali forumi u RH katastrofalni

Kodiram u vb6-ici. vb.NET-u i c++u, takodjer poznajem razne tehnike tipa ,SQL inekcija (blind isto),RFI,LFI,Hexing,Manual packing,Reverse Engineering,SE te mogu reci da imam dugogodisnje znanje o virusima i malwareu.

Nadam se da cu se lijepo provesti na forumu, lijep pozdrav svima

You wage wars, murder, cheat, lie to us and try to make us believe its for our own good, yet were the criminals. Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity.I am a hacker
15 godina
neaktivan
Bok deca bok

Bok deca bok

Nejm NiKica, niK rajZ, lokejšn ZeGe, ejđ tir'ced (rid maj lips - 30)....

Citam ose, jedem pcele, uzgajam bumbare...mjenjam telefone, godine pomutile pamet ne pijem osim kad jesam, pusim jer sam onda fora pred ekipom iz razreda, mrzim fejsbuk ali ga koristim, imam zhenu decu (priznatu) ne, glasam lijevo gledam desno, bavim se marketingom - event managementom, media planiranjem i inim piz.darijama, skoro, pa zavrsio fax, dizajner web stran'ca (nepotvrđeno), jedem milku, pijem hajneken, mrzim blitvu, majune i ine zelene namirnice, kupih stan, kupih auto, mali pali nije Tico nego Twingo, prodajem mobitele, spamam forume, volim niske crnke i visoke plavuse, ne nosim gace jer se osjecam ko komandos, strikam, pletem, vozio sam cunjeve, igrao hokej, pisao memoare, volim Sljeme, ne volim politiku, ejn't a kilaaa bat don't puš mi....

ja san ode novi nemojte me odma blokirat jel iko gleda film turk 182 meni je najbolji
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 10:11 (TuRk_182x).
17 godina
neaktivan
RE: Bok deca bok
TuRk_182x kaže...

Bok deca bok

Citam ose, jedem pcele, uzgajam bumbare...mjenjam telefone, godine pomutile pamet ne pijem osim kad jesam, pusim jer sam onda fora pred ekipom iz razreda, mrzim fejsbuk ali ga koristim, imam zhenu decu (priznatu) ne, glasam lijevo gledam desno, bavim se marketingom - event managementom, media planiranjem i inim piz.darijama, skoro, pa zavrsio fax, dizajner web stran'ca (nepotvrđeno), jedem milku, pijem hajneken, mrzim blitvu, majune i ine zelene namirnice, kupih stan, kupih auto, mali pali nije Tico nego Twingo, prodajem mobitele, spamam forume, volim niske crnke i visoke plavuse, ne nosim gace jer se osjecam ko komandos, strikam, pletem, vozio sam cunjeve, igrao hokej, pisao memoare, volim Sljeme, ne volim politiku, ejn't a kilaaa bat don't puš mi....

LMAO!!!!!

podsjeća na ribara malo... :)

My mom thinks I'm special!
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...

Bok deca bok

Ti onda ideš u večernju školu kad imaš 30 god a ideš u školu?lol

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
Predstavite se

ja sam Igor iz Novske sam, radim kao sys admin za win okolinu u jednoj firmi u zg, friški tata, sin je

15 godina
neaktivan
Predstavite se

ooo... ja zzum.

tek se registirao.

sad ne znam... 21 godina.

crtam. dodšo vidit jel ima nekih korisnih savjeta za photoshop, bojanje i tako to.

paaa... tak! :P

15 godina
neaktivan
Predstavite se
Zovem se Marko ali nick mi je Slegy,nedavno sam registriran,ali i aktivan koliko mogu.
Igram CoD2,4,6 zapoceo sam igrati multyplayer 2006...
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Viče

16 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Pozdrav svima.Viče

zašt vičeš? čujemo mi dobro... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
Predstavite se

Ja sam Domagoj(prezime vam ne bum rekelNamigiva)

Imam 15.5 godina

Živim u ZG-u istočno od Gajnica.

Volim nogomet,računalne igre,računalne teme, uostalom,sve vezano za kompjutere.

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozz ekipo,

Ja sam Jan,

Starost: punoljetan

hobi: trosenje goriva u autu

Muzika: Schranz, HardTechno, Techno, i sve vrste elektronike

17 godina
Toyota Jarun kaže...

Pozz ekipo,

Ja sam Jan,

Hahaha, krimos na forumu Namigiva

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
15 godina
protjeran
Ja sam Dario, iman 16 godina. Zanimaju me racunala i trenutno niti jedna komponenta neradi na nazivnom radnom taktu. Osim hard diska hahaha. Slušam metal i rock....
15 godina
neaktivan
peraja kaže...
Toyota Jarun kaže...

Pozz ekipo,

Ja sam Jan,

Hahaha, krimos na forumu Namigiva

A cuj za*ebalo nas kad su nam poceli cesljat SMS i Podravku.. xD salim se

16 godina
Predstavite se

Ja sam Dominik dolazim iz zagreba, imam 14-15 godina po zanimanju sam učenik, i radim u struci........  
by VI STE NAJSLABIJA KARIKA ZBGOM ! Smijeh 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
15 godina
protjeran
big_guy kaže...
TuRk_182x kaže...

Bok deca bok

Ti onda ideš u večernju školu kad imaš 30 god a ideš u školu?lol

hahahaha

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Evo ovako..nadam se da se do sad nisam predstavio el sam ovdje regan 2008 god ..

Naći da.. :D

Zovem se Renato i imam 18 god(91'),živim u Suhopolju blizu Virovitice(Slavonci znaju :D)

hobiji su mi sve i svaš,volim društvo i komunikaciju,nogomet,vožnju autom,trošenje goriva,

biciklizam,putovanja i ostalo..

slušam gotovo sve,malo manje cajke od ostatka :)

slobodno vijeme provodi kako se snađem,sa ekipom,pa ti gore navedeni hobiji,igram

cs 1.6 , bavim se photoshoingom,bla,bla,bla i bla...

Sa Bugovim forumom sam dosta upoznat,dolazim vamo svakodnevno ali kao gost(tako kaj sam zaboravil lozinku,sad sam to riješio :D )

..eto odprilike to je to..ako ikog još nekaj od mene zanima neka slobodno pita..

POZZ ekipa ;))

15 godina
protjeran
Predstavite se

Dragan Petrić,

svi me već znate pa se ne moram predstavljat

Dragan
17 godina
Predstavite se

srđan!

ja sam jedan od rijetkih starijih kenjaca na ovom forumu (37), osim fosila iz redakcije :-)

samo naprijed omladino.

dođem tu i tamo za saznat pokoji info.

dobra je bila sinoć e-rvacka dragane.  ljepo si sve objasnio.

nemoj se onako zakopčat do grla. ono zadnje dugme ostavi...činilo mi se da ti nestaje zrakaSmijeh .

šalim se..samo naprijed.

nema potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 1:34 (torrente).
16 godina
moderator
Dragan Petrić kaže...

Dragan Petrić,

Nije PETRIĆ nego PETRIC.

17 godina
Dragan Petrić kaže...

Dragan Petrić,

Kolega me prestigao, nije ć nego c.

A Petric vec ima acc ako koristis forum barem mjesec dana mogao si ga vidjeti.

I da ne zaboravim, vjerovatno pusis kartom, pa eto cujemo se za * godina...

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Predstavite se

nick vidite.

omiljeni hobi: maltretiranje svoje nokije.

16 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...
RazerDinoMan kaže...

Ja sam Dino Srdoč, imam 12 (!!!) godina, pohađam OŠ Pehlin (prosjek 4.333) i uglavnom cijeli dan visim na kompu xD

Ja sam Ivan-Branimir..Imam 11,5 (ma računajmo 12 Smijeh) godina...Prosjek 4.6666...Učenik 6. razreda u Donjim Andrijevcima...

de nemoj ebati...mislis donji andrijevci kraj slavonskoga broda hehehe :D

:D
15 godina
Predstavite se

Pozdrav svima :)

Zovem se Saša... imam 22god. Bavim se grafikom za tisak.

Registrirao sam se na ovaj forum prvenstveno da mogu komentirati novosti sa naslovnice, i da tu i tamo priupitam za koji savjet kad negdje zapnem.

15 godina
neaktivan
Predstavite se

zovem se Davor tj. dr me tak zovu :D..imam 19 god (za tjedan dana), iz zagreba sam..volim kompjutere a osobito volim radit u photoshpu..i to bi bilo to :D

15 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav ;)

Ime mi je Dragon23288. Bavim se sportom, uskoro sam student kineziologije. Na ovaj forum dosao sam jer sam bivsi informaticar (sysop, programer), i opcenito volim tehnologiju, pogotovo audio jerbo sam audiofil. Osim toga, ovdje se prica o puno zanimljivih stvari nevezanih za tehnologiju - svestran forum, sto mi se takodjer svidja.

Vidimo se ''on board'' :)

15 godina
protjeran
ovi sve stali pise u mome prfilu je laz.
cak i kaseta je falsikovana.
ja san ribar,onaj ki su ga protirali sa bag foruma.
eto,ovo je moj treci akant i nadan se da me necete opet banati ka prije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice