Ej ekipa :p
kae
Ej ekipa :p
kae
Pozzz ekipa !!!
Ja sam Tom i iz Karlovca sam. 37 godina već radim kojekakve gluposti po ovoj planeti, te "posjedujem" jednu ženi i jedno dijete. Računala imam više komada . Studiram već skoro 20 godina, DJ-am pomalo već 25 godina (prog. house, prog. trance, prog. psy trance), računalima se zabavljam 30 godina. Radim kao IT tech (Katica za sve) u jednoj lokalnoj instituciji.
Što još reći......
Gothic, Witcher, Fallout, Mafia
Pozdrav ekipi na forumu
Ime mi je Tibor iz Zagreba sam, drago mi je što sam se prijavio na forum jer ima pametnih stvari za pročitati.
Pa pa ljudi, odoh na putovanje...
Tu i tamo se javim... Inače, nazad sam tek cca 4.6.
Evo da se i predstavim pošto postajem aktivniji na forumu i namjeravam ostati aktivniji. Godinama čitam BUG i listam tu po forumu , inače radim kao IT tech, srednja elektrotehnička, jos neke spšecijalizacije kasnije, 31 godina ( danas :) ) ... obozavam rastavljat i sastavljat kompove i slične stvari, hobi / posao - komp,tako da radim iz gušta i sa guštom, igram mmo , doduše sad malo rijeđe, ali ak igram onda je GW, sad namjeravam počet i AA3 malo.
Pozdrav svima.
pozdrav svima neki dan sam napravio svoj forum pa bi volio da se nekoliko iskusnih clanova registruje (link uklonjen) Forum nije jos gotov ali mi treba vasa pomoc nadam se registraciji
Fino si kopirao moje tutorijale bez pitanja i još reklamiraš neki svoj forum!
Dolazim iz naše lipe ravne Slavonije,idem u 6. razred () i nadam se da neću spušit
zbog godina
Ugodno druženje! I inače: Livin La Vida Loca!
Dolazim iz naše lipe ravne Slavonije,idem u 6. razred () i nadam se da neću spušit
zbog godina
Ugodno druženje! I inače: Livin La Vida Loca!
Dobrodošao :D
Ako si normalno dijete (kao i ja) neće bit bana
Dosta offtopica u ovoj temi
Offtopic-jedan od pojmova koji F1-Ivo ne podnosi :P
Samo poštu pravila Buga:
1. No spam
2. No offtopic
i najvažnije
3.Don't fuck with moderators (ovaj don't fuck se može na razne način shvatit, ali znaš na što mislim :D)
i ne, nemam facebook :D
Nisam se ni ja predstavio, a dugo samo tu. Moje ime je Ante, dolazim iz Mravinaca(mjesto pored Splita), imam 16. godina. Hobiji su mi čitanje BUG foruma, nogomet, stolni tenis, vožnja bicikla. Pohađam V.gimnaziju Vladimir Nazor i prolazim s odličnim uspjehom. Ne pijem, ne pušim, sportski život. I to je uglavnom to.
Ime: Kristijan
(XV.Gimnazija)
biljar,piva.
Pozzz svima zovem se Bajazit(cudno ime fakat, jednom u zivotu samo sreo svog imenjaka :D )
Iz Sarajeva sam i imam 15.godina, uskoro 16.
Idem u srednju Elektrotehnicku skolu 2.razred.
Nisam neki gamer jer nemam neku masinu ali poigram s vremena na vrijeme neku simulaciju trka ili fps.
U slobodno vrijeme vozim bike i tako...
Pozzz svima zovem se Bajazit(cudno ime fakat, jednom u zivotu samo sreo svog imenjaka :D )
Kaj bi bilo čudno,pogle moje ime,hehehe,šalamala :)
DOBRODOŠAO !
ja sam novi
poznat sa next level,GamePlay foruma = thekmtv1
dolazim iz ZG
Pozdrav svima koliko god da vas ima :)
Eto i mene kod vas, nec puno o sebi , netko me zna netko ne :D
evo i mene, forum pratim vec jedno duze vrijeme a sad sam se i registrirao
pozdrav svima
Alo ha
1st name Jakov :) last name pi... Lokejšn: Dalmejšn
.... nikada nisam propjevao kada sam pao
pozz ljudovi! omniscient tu! zovite me omni :P
Pozdrav svim clanovima foruma
Pozdrav ;evo mozda kupim neki gamerski laptop pa sam se registrirao da si olakšam kupnju
Moje ime je Vlado Petrić iz Mostara sam, i tako da se malo predstavim, redovno citam bug...kisss :-P
pozdrav!
Lea, Zagreb, ovdje većinom zbog gejmanja ^^
pozdrav!
Još jedna žena na forumu, sad ih je čak pet čini mi se.
Fuck yeah.
Pozdrav!
Ime mi je Frentt i surfam na bugu.
Captain Obvious on duty :D
pozdrav!
Error: Line 106 / 000000X00001X
Explanation: Girl + Gaming = Impossible
Data: Deleted
CommandLine - Broken - Can't Fix It.
&%$/(&$"#()=(?/&%
pozdrav!