srpski,bosanski,slovenski,engleski,malo švapskog i talijanskog
Koje strane jezike znate?
- poruka: 183
- |
- čitano: 27.077
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
talijanski,engleski znam jako dobro a francuski i njemacki tak tak i nas malo ruskog hehe...
ja znam : Bosanski malo hercegovackog,tecno pricam purgerski malo mi steka zagorski i znam one ostale lakse jezike kao kineski.japanski,mongolski,klingonski,viljenacki,američanski,veliko britanski,staro zagorski i to je to.
ja znam : Bosanski malo hercegovackog,tecno pricam purgerski malo mi steka zagorski i znam one ostale lakse jezike kao kineski.japanski,mongolski,klingonski,viljenacki,američanski,veliko britanski,staro zagorski i to je to.
hrvatski, engleski(bolje od hrvatskoga), njemacki(jako slabo, 6 recenica :D), talijanski(jako jako slabo, par reci) isto kak i spanjolski :D
njemački i engleski jako dobro.
Njemacki i engleski
hrvatski, bosanski, srpski, crnogorski,
Izvrsno vladam engleskim, talijanski i spanjolski pricam, nesto sitno i njemackog razumijem i to je to.
srpski, bosanski, hercegovački, engleski, američki, SADovski, USAjevski, VELIKO-britanski, UKjavski
a išao sam 5 godina i na njemački ali nisam učio....
Nažalost Engleski samo.
ENG, Srpski.
hrvatski,engleski,slovenski malo,(srpski i bosanski ko to nezna ak je hrvat ne ?)
hrvatski,engleski,slovenski malo,(srpski i bosanski ko to nezna ak je hrvat ne ?)
99% ljudi iz HR.
Engleski i njemacki tecno, ponesto spanjolski i talijanski razumijem, razumijem slovenski skoro sve
engleski znam osrednje, i spanjolski nesto malo..
Engleski,njemački,češki
Zašto pola ljudi na pitanje koje strane jezike znate odgovara: hrvatski..?? O.o
Rvacki,Ingleški (vrlo tečno),Američki,Australski,natucam Italijanski kao i Česki. oni manje važni: srbijanski,bosanski,natucam slovenski.
Samo engleski ;(
Zašto pola ljudi na pitanje koje strane jezike znate odgovara: hrvatski..?? O.o
Ja sam se zahebo, I fuched myself.... :D
Sve.
Sve.
ti mora da si chuck norris
Engleski vrlo dobro, i Njemački nesto malo razumijem.
Engleski - odlično
Talijanski - osrednje
Njemački - za sporazumijeti se
Samo engleski, mada bih volio nauciti i njemacki, ali za to nikad vremena
engleski i njemački .
Hrvatski,Srpski,Crnogorski,Makedonski i Engleski (Makednoski me naucila baka...)