Dobio ban na gamers.ba, sad sam rijetko tamo, a cesto ovdje.
Pratio sam vas 2 mjeseca a bilo mi se mrsko registrirat... I jednom kad sam znao odgovor na pitanje nečije registriro sam se... Jako mi je žao što sam propustio ta 2 mjeseca... I takodjer mi je jako žao što mi je frend skonto šifru pa spammo po forumu... Al dobro, popio je marisoleta..
Registrirao sam se mjesec dana nakon pokretanja foruma, a aktivnije sam se uključio tek prije malo više od godinu dana (imao sam neki problem s matičnom pločom).
Do tad sam bio aktivan na NET.hr forumu i Caffe.Mobil.hr...
Otkako sam se "prebacio" ovamo, te forume više skoro da i ne posjećujem.
Otkako je uvedeno strogo pravilo na PCP forumu, odlučio sam pronaći liberalniji forum.
Više o tom rigoroznom pravilu čitajte ovdje:
Novo pravilo na snazi od 12.1.2010.
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=94&t=33188
zadnji post
Otkako je uvedeno strogo pravilo na PCP forumu, odlučio sam pronaći liberalniji forum.
Više o tom rigoroznom pravilu čitajte ovdje:
Novo pravilo na snazi od 12.1.2010.
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=94&t=33188
zadnji post
reklamiram adm najbolji su haha koji shit
Priča kaže sljedeće:
Kako je moj buraz ex-FER-ovac, prije nekih 7-8 godina, za vrijeme studija, je kupovao Bug redovito do recimo 2004. godine te bi i ja ponekad zgrabio časopis da pogledam recenzije igrica i uvijek sam se pitao zašto nema više igrica kao u Hackeru i zašto pišu o dosadnom hardveru? Anyways, 2004. je burazov interes za Bug naglo opao te ga je prestao kupovati.
Sve dok jednog dana prije cirka 2 godine...
Kao poklon dobio cijelogodišnju pretplatu na Bug. Prvo bi ga on pročitao, zatim bi ga meni posudio. Nekom koincidencijom sam ja saznao da Bug postoji i online, te sam BOL koristio samo da vidim što dolazi u novom broju. Eventually, jednog dana mi je pogled pao na gumbić "Forum". Tada sam imao samo skromni forumski staž na 2akordima koji sam htio proširiti na BOL forumu. I tako... U međuvremenu je pretplata istekla, ali sam ja još uvijek na forumu.
No u zadnje vrijeme mi je forum sve nezanimljiviji. Što zbog dosadnih tema, što zbog dosadnih autora (čast izuzecima - koje bih ovim putem htio pozdraviti, i sve ostale u studiju i režiji - no oni progovaraju rijetko, bar ih ja ne viđam često po temama). Svejedno se ja kačim par puta na dan na BOL da vidim hoće li se pojaviti kakva zanimljiva tema, ako bude sreće i pojavi se kakva tema ponekad, ali takvi dani su rijetki. Hardver mi nikad nije bio prezanimljiv, software još manje, a igrice me više ne zabavljaju kao prije. Samo je pitanje kad će i ispod mog avatara pisati 'neaktivan'.
Jedina tema koja me još drži na forumu je Slušaona, za mene jedina koja vrijedi nešto. Svaka čast Davoru koji se sjetio Slušaone. Sve ostale megalomanske teme suxaju big time...
EDIT: e modovi, jel bi mogao dobiti link za moj prvi post? Hvala unaprijed...
Pročitao u BUG-u + BUG TV prilog...
Ali registracija mi je više psihološka: volim čitati prepucavanja korisnika Mac-a i ostalih.
Tu i tamo sam znao povremeno kupiti BUG časopis, pa sam lutajući netom otišao da vidim kakva im je "stranica"...
Malo pročačkao po forumu i kako sam tada imao jedno pitanje na koje nisam znao odgovor odlučio sam da se registrujem i postavim pitanje u vezi problema na koje sam dobio par odgovora.
Od tada 28.04.2008. škrabam budalaštine po ovom forumu, pobr'o sam par žutih kartona, ali još nisam suspendiran, i tako uvuk'o mi se pod kožu i skoro svaki dan dođem da vdim šta ima novo...
Ponekad sam čitao časopis al nisam obraćao pažnju na link od stranice jer slabo to radim po novinama i onda par puta mi frend govori ima ovo ima ono na Bug forumu i tako ti ja dolutam tu i ev me trudim se da budem cooL i nespamer :D
eto da i ja kažem kako sam došao tu:
pa kupovao sam bug časopis još od davnih dana, igrao demo igre, kasnije su me počele zanimati hardverske i softverske teme, čekao sam modern warfare 2 pa sam rekao ajde da se registriram.
Ja sam došo onak slučajno , nekaj sam surfo po internetu i malo otišo na bug i pomislio bum se registrira , i tak sam na forumu , društvo je odlično , tema ima napretek sve u svemu super
reklamom u bugu :)
susjed me registriro!