Koje su vam najbolje brutalne igre sa puuuno krvi???sakaćenje nogu,ruku itd.
Brutalne krvave igre
- poruka: 40
- |
- čitano: 17.339
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
MANHUNT
Blood oba dijela i Kingpin mi je ostao u sječanju.
u pocetku the suffering i soldier of fortune,nije sof brutalan vecinom,samo sa sacmaricom kada se
opp moze oprostit sa svojom nogom ili rukom
Tetris.
resident evil dead aim za ps2 lol to je brutalka zesca xD haha samo sto kratko traje jbg al tamo kad opicis zombija sa puskom ili magnumom... odleti 2 metra u vis i 5 u dalj i krvi po zidu heh ako se dobro sjecam tocno detalja igrao sam ga zadnji put prije 3 godine, al znam da je predobar po brutalnosti
Unreal Tournament 3 .
Tetris.
Tetris
Tetris.
Manhunt definitivno...i Shellshock Nam 67 :D
Postal 2, Manhunt, Soldier of fortune... više se ne sjećam.
Doom 3, Left 4 Dead, The land of the dead.
Definitivno Soldier of Fortnue, i to jedinica... jedinica mi je bolja do dvojke, a o ovom posljednjem "budget" dijelu ( Payback ) da i ne pričam....
I osim toga legendarni Quake III. Neopisiv gušt je bio rasturati uokolo sa rocket launcherom, sad se polako vraćam u Quake svijet preko Quake Livea, odlična igra...
Tetris.
Ne kužim, nitko nije postao nešto kao: "Bolesno.", "Izopačeno." "Strašno."?
Mislim tip poruke je: preporučite mi igru sa što više krvi, klanja, raskomadana tjela... Vama je to normalno? Neznam, možda sam staromodan, ali meni baš i nije...
Dead Space
krv šiklja na sve strane
trgaš dio po dio tijela, fizika savršena...ruke i noge lete na sve strane
Manhunt, Postal 2 (sa dodacima, iliti Apocalypse Weekend, je jos zabavniji jer mozes rezat ljude na komadice) i naravno GTA (bilo koji)
Postal 2 je prebrutalna
Možeš gađat ljude sa škarama, bolesno
Pacman BloodEdition
Unreal Tournament 3 (krvi i mesa posvuda), Postal 2 (pišanje po ljudima; šteta što je ku*** cenzuriran , udri lopatom po glavi i igraj nogomet s njom)...
I The Suffering, tamo ima svega i svačega.
Icy Tower......=)
Ljudi
A madworld
c'mon
Tetris.
Mannhunt,Postal 2,Doom 3,i jos masa igara...
Eh da, MadWorld i No More Heroes također. I House of the Dead: Overkill.
Najkrvavija je super mario pa to nije normalno tam ides i gazis nevine kornjace i glive i neznam sta sve , bilo sto sto ti se nade na putu ti zgazis mislim ono fakat brutalno