Vip mobilni internet

poruka: 64
|
čitano: 24.545
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vip mobilni internet

Prije 4 mjeseca sam uzeo vip mobilni internet i za sad nemam nikakvih problema. Ono sto me zanima je to da sam u zadnja dva mjeseca prekoracio promet a nisu mi brzinu skinuli, ni naplatili vise. Racuni su mi normalni a gledajuci na specifikaciju koju mozemo skinuti u pdf kao i racun na vip stranici, sam imao po 6 i nesto gb, 8 i nesto gb. e sad jeli to slucajno ili je neko imao istu situaciju, cimeru su skinuli brzinu kad je prekoracio promet. Potpisao sam ugovor da kad predjem limit mi se brzina skine, bar mi je tako rekao covjek u vipu. 5 gb je paket preko carneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vip mobilni internet

broji li se onda tih 5gb preko carneta duplo?  imas 10gb!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vip mobilni internet

Meni je isto tako, inace oni ti salju racune kasnije. Za 1mj dobijes racun tek u 2mj mozda si pobrkao. Ako je sve u redu nazovi ih pa provjeri da ne bude kasnije sr*nja.

Ne nebroji se duplo imas na vip.hr. Kad uzmes carnet paket dobijes 5gb i onda kad pređes 5gb ti samo smanje cijenu ali ne gase internet, a cijena ostaje fiksna. Meni se desilo da mi je sam prebacio na normalni vipov intenet pa mi je nabio računa, premda nekako sumnjam da je sam od sebe "prebacio se". Jedva cekam da istekne ugovor. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 21:11 (duzda).
14 godina
neaktivan
duzda kaže...

Meni je isto tako, inace oni ti salju racune kasnije. Za 1mj dobijes racun tek u 2mj mozda si pobrkao. Ako je sve u redu nazovi ih pa provjeri da ne bude kasnije sr*nja.

Ne nebroji se duplo imas na vip.hr. Kad uzmes carnet paket dobijes 5gb i onda kad pređes 5gb ti samo smanje cijenu ali ne gase internet, a cijena ostaje fiksna. Meni se desilo da mi je sam prebacio na normalni vipov intenet pa mi je nabio računa, premda nekako sumnjam da je sam od sebe "prebacio se". Jedva cekam da istekne ugovor. 

brzinu..

on : jeli se mogu izbrisati vipove postavke iz konfiguracije i ostavit samo carnet tj.da bude na default(  da se ne dogodi da on slučajno prebaci na vip){#}

16 godina
neaktivan
buggie kaže...
duzda kaže...

brzinu..

on : jeli se mogu izbrisati vipove postavke iz konfiguracije i ostavit samo carnet tj.da bude na default(  da se ne dogodi da on slučajno prebaci na vip){#}

Od one data vip.hr nemože brisat jer su automatski postavljene a imaš u podešavanju tog sticka pa trebaš napravit postavku za carnet, a mislim ima u knjižnicu sve piše o carnetu od on vodafone stick što dobiven od vipneta.

Ako imaš prijavljeno i korisnik caneta tada mora napraviš postvaku. Carnet se koristi za učenike, studije i sl.

Sam svoj majstor. :)
14 godina
neaktivan
Vip mobilni internet

to sve znam,ty anyway..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Vip mobilni internet

Ugl gledao sam racun i za taj mjesec specifikaciju, uzima mi sa kartice driektno, pratio sam i uzimalo je normalnu svotu. Neki dan sam nakon reinstalacije windowsa se spojio na vip(ne carnet) i odma odspojio , pa sad ocekujem racun , al opet ne veci od iznosa koji je normalan jer je ovaj rekao da ce smanjit brzinu kad predjem limit. A nisu smanjili u prosla dva mjeseca za koja sam platio racune. Oko 15og u mjesecu, nekad i prije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vip mobilni internet

Nema to veze nije tvoja greška što ti ne smanje brzinu uživaj račun je uvijek isti i meni se to dešavalo

ako se ipak bojiš imaj moj.vip.hr na oku sve je u redu ako je potrošnja na nuli

i nello adresa nije data.vip.hr nrgo data.vipnet.hr samo mala opaska

dakle te dvije stranice imati u bookmarcima ili na speeddialu kako je već lakše

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
torrente kaže...

broji li se onda tih 5gb preko carneta duplo?  imas 10gb!

Ne to duplanje prometa vrijedi za bonove a na pretplati je 5GB 5GB sa duplo nižom cijenom od normalne :)

15 godina

hehe, hvala!

12 godina
neaktivan
Vip mobilni internet

Pozdrav svima... Imam pitanje, imam vipov stik i sad me zanima ako uzmem tarifu za 70 kn, 1 Gb dali mi netko moze reci koliko taj net otprilike traje? Inace idem na facebook i tamo igram criminal case,dali to znaci da necu uopce s tom tarifom moci igrati, isto me zanima ako imam toliko i na mobu dali mogu koristit viber i koliko bi to trajalo, jer neznam kak se to brzo trosi.... Decko mi ide u njemacku pa smo se mislili preko vibera cuti a ja se ne razumijem u to, neznam sto najvise trosi mb... Ako itko zna bila bih vam zahvalna na odgovoru.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Na to ti nitko nemože odgovoriti...kako da mi znamo koliko ćeš ti i kakvih stranica otvarati?

Uglavnom, bilo kakav flash zaboravi (igrice, youtube...) ako hoćeš da ti potraje cijeli mjesec...

Just hating everyone for no reason.
12 godina
neaktivan

E pa to me zanimalo, znaci nis nemogu koristit... Uzas, a vip ima stvarno katastrofa izbor, a viber isto puno trosi inetrneta na mobu? Hvala ti..

15 godina
moderator

Pa doplati za neku opciju...

Za viber nemam pojma...

12 godina
protjeran
Vip mobilni internet

Imam taj vipov stik za internet.I grije se ko mutav.Mozes jaje ispeci na njemu.Je li se to jos kome desavalo.

The world is just illusion

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Koji model?

Meni se K3656z isto grijeo ko lud, a E392 LTE je hladan ko led...

12 godina
protjeran
Vip mobilni internet

Ovaj je kod mene.Primjetio sam da mi se netbook gasi zbog njega kad ga opteretim(gleda stara sulju).Jednostavno se ugasi ko da je struje nestalo,a kad ga palim normalno se dize(bez da mi ponudi safe mode).Mozda povuce vise struje pa se zbog toga ugasi.

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Za taj je "normalno" da se dosta grije...

Zašto se netbook gasi nebih znao...ali da se ne pregrijava možda? Ipak ga video dosta opterećuje...

12 godina
protjeran
Vip mobilni internet

Neznam evo temperatura na slici sa core tempa.Netbok(asus eee r11cx) ima pasivno hladenje i fino se ugrije.Nekad zna malo zasmrditi na paljevinu,ali misim da to nije problem.Samo mi nije mi jasno nekad se ugasi i u event viewu pise da je nestalo struje,nekad pise da se desila nekakva greska u sustavu,a nekad se ugasi normalno ko da sam ga ja rucno ugasio bez ikakvog erora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 22:30 (T-55).

0 0 hvala 0
16 godina
Vip mobilni internet

Ako ti se stick pregrijava traži noviji firmware za njega po netu. Mod nije normalno niti za jedan da se previše grije toliko da se uslijed toga gasi tj. gubi vezu caka je u firmwareu imao sam slučaj sa k4505z noviji firmware i nema pregrijavanja više.

p.s. kod pregrijavanja ima još jedna stvar ako je signal na lokaciji preslab stick se previše zagrijava (muči) da bi ulovio takav signal dakle i na to obratiti pažnju traženjem bolje pozicije ili korištenjem vanjske antene. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:28 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Mislim da si pomiješao nešto...ne gasi mu se stick nego netbook, ali ja tu ne vidim veze (prije da je problem do laptopa što se gasi)...pročitaj ponovo :)

A taj stick koji ima je smeće i grije se koji god firmware imao...

16 godina
Vip mobilni internet

Jesi probao mjenjati firmware na e303 pa znaš ili napamet?

Btw meni se zte k3565z svojevremeno nije uopće grijao niti sam ikada gubio vezu zbog toga da se gasi uslijed pregrijavanja. Ali sa zte k4505z sam imao problem i riješio ga novijim firmwerom. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:31 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Evo imam 2 tu u ladici i oba se griju, a novijeg firmware-a nema od onog gore...

Kad su na maksimalnom protoku podataka teško ih držat u ruci.

16 godina
Vip mobilni internet

Imao sam jednu stranicu sa koje sam nekoliko puta mjenjao firmware na svom e372 iako nisam s njim imao problema ta stranica je najažurnija što se tiče firmwera možda je potražim. Vjeruj mi na riječ da je taj e303 moj da bih ja to već riješio. :)

Plus ako već misliš da nema noviji firmware flashaj mu stariji od onog što ima treba i tako probati riješiti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:36 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Pa ja sam stavio zadnji firmware koji sam našao...e sad dal postoji negdje neki koji nisam uspio nać to neznam...

Sa starijima ista stvar...

A i nisam se previše zezao jer koristim E392 LTE :)

Prije bih rekao da je neka greška u dizajnu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:38 (XXX-Man).
16 godina
Vip mobilni internet

meni se ne žuri na lte a i čekam možda ponude koji bolji recimo e3276 ili i noviji jer ako ovog uzmem neću moći uzeti ove slijedeće dvije godine povoljnije ali tko zna možda mi puhne u glavu a možda i ne tj. mogao sam već pokriven u zg jesam sa lte. :)

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Pa od ovog i ne treba bolji kaj je mreža ionako sporija od njegove max. brzine...

Pa ne moraš 2 godine, nego jednu...za 9kn...dakle već u 2.2014. možeš uzet drugi...

16 godina
Vip mobilni internet

Nije samo stvar u brzini ima i još manji ping i bolje lovi signal noviji je hardware; budem vidio ne žuri mi se...

Nego uspio sam naći stranicu sa firmwerima koju sam tražio oni imaju samo jedan za e303 a to je   21.157.31.00.850.B757 ne znam da li si taj probao ili neka on proba ako nema taj tebi ionako kako kažeš ne treba više e303 jedino za back up. Kako si ti pokriven sa LTE koje su brzine i ping?

http://www.pausacafeone.it/content/

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:59 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Upravo taj je gore i isto je...

Pokriven LTE-om nisam, al nije mi toliko ni bitno, meni ovo dosta:

http://www.speedtest.net/result/2729769754.png

S time da je ovo sa 2 crtice signala i preko odašiljača koji je mislim i preko 10km daleko...

16 godina
Vip mobilni internet

Ne znam baš da 3G može na 10km; u gradu do 500m a van do 2km ako takva je frekvencija... Šteta što nisi pokriven a valjda će se vip pokrenuti opet dugo nisu ažurirali kartu pokrivenosti....

ma ja gledam i još jednu stvar sa 3G sam dobro pokriven a i znam gdje su bazne jedno 200m zračne linije od mene 67-74% signala 4 crtice dc-hspa+ a umts i 98% 5 crtica samo umts je ionako za stand by kada je veza pasivna pa mi to malo znači.

a sa 4G jesam po karti pokriven teoretski ali ne znam kako će biti u praksi a ni ne znam gdje su im 4G bazne koliko kužim ove moje su bar na izgled iste kao i ranije, mogu biti isto pokriven ali mogu biti i gore jer 1800Mhz za gradove i nije neka garancija dobrog pokrivanja... 800Mhz već da ali s njom ne pokrivaju gradove nema te kapacitete a ni brzinu koju može dobiti 1800Mhz.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 0:20 (Oldy).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice