T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.101.413
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com Internet
pandza94 kaže...

A kaže 2-4,ja osobno otpilim nepristojne korisnike kada mi dođu tražiti 4,no ti si barem pristojan.

Mislim da ti se na temelju atenuacije,tj preko 40 je,da se može prijaviti smetnja.

Možeš mi staviti broj u PP pa pogledam sada dok nemamo Q.

lp

Bio sam kod susjeda u istom selu koji je još ~400-500 metara dalje od centrale nego ja i on ima 4.1Mbps download i 0.55Mbps upload, znači da nije do linije problem.

Frend mi veli da su mi stavili krivi profil pa da zato imam manju brzinu.

Nisi mi ništa javio od zadnjeg puta, pa bih te molio da provjeriš ako imaš vremena.

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

T.com piratluk(donji desni kut)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 11:58 (Dubravko1967).

32 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako oni mogu biti gamad prema drugim ljudima, netko bi ih sada trebao prijaviti inspekciji pa da i oni malo osjete kako je to.

17 godina
neaktivan
Dubravko1967 kaže...

T.com piratluk(donji desni kut)

Ma boli me briga za to dok mi ne ograničavaju ili kontroliraju internetski promet. Oni meni uslugu ja njima novce i mirna Bosna, bez zagledanja kako i gdje je tko što nabavio, instalirao, preuzeo itsl.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

I da li ima kakva informacija kad pocinje vdsl ponovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

kazu iz skz-a krajem mj. bi trebali pocet opet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Bok

Kako se aktivira vdsl kad opet bude aktivan, dal ide preko t com portala ili ih treba zvati?

Koliku brzinu mogu dobit preko vdsla ako sada imam aket od 5mbs

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

jedno i drugo ali bolje je telefonski ,brze je ... daj ss od rutera pa cemo vidjet

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
T-Com Internet

Krepao mi ruter. Ne daje niti jedan znak života. Nije power adapter, baš ruter. Hebo ih ZTE 931 VII.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Krepao mi ruter. Ne daje niti jedan znak života. Nije power adapter, baš ruter. Hebo ih ZTE 931 VII.

Odi u crkvu i donesi doma svete vode u boci. Lagano se prekrizi i dvije "Zdravo Marije". Cuo sam da pomaze.

14 godina
4mal kaže...

jedno i drugo ali bolje je telefonski ,brze je ... daj ss od rutera pa cemo vidjet

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
14 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Blizu si centrali, mogao bi dobiti 60-65mbit u DL na VDSL2.

Never let a computer know you are in a hurry.
14 godina
IVOX kaže...
Tony1999 kaže...

Blizu si centrali, mogao bi dobiti 60-65mbit u DL na VDSL2.

a kolika je cijena za to, sigurno je previse

ja sad paket do 4mb/s, koliki bi vdsl mogo imat u tom paketu

17 godina
Tony1999 kaže...

ja sad paket do 4mb/s, koliki bi vdsl mogo imat u tom paketu

20/2 Mbps. Po cijeni 10/0.64 bi imao 30/3.

13 godina
neaktivan
Zte 931VII ne krepa, vec njegovi adapteri su jako losi i crkavaju inace modem uvijek ostane sasvim ispravan.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
191x7 kaže...

kao što je kolega iznad mene napisao, iz iskustva znam da svaki njihov adapter crkne u rekordnom roku, ali je router jako dobar :D

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Zte 931VII ne krepa, vec njegovi adapteri su jako losi i crkavaju inace modem uvijek ostane sasvim ispravan.

Rasho kaže...
191x7 kaže...

kao što je kolega iznad mene napisao, iz iskustva znam da svaki njihov adapter crkne u rekordnom roku, ali je router jako dobar :D

Kako onda objašnjavate to da mi fiksni telefon ima odgovarajući adapter te da router ni s njime ne radi?

13 godina
neaktivan
Dali odgovarajuci mislis pod 12 V 2A ili pase samo da ga ustekas u ruter, jer vicina bezicnih telefona i fiksnih nije s adapterom 12V 2A
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Dali odgovarajuci mislis pod 12 V 2A ili pase samo da ga ustekas u ruter, jer vicina bezicnih telefona i fiksnih nije s adapterom 12V 2A

Isti konektor, ista jakost struje i isti napon. Po meni to znači da je i adapter u biti isti.

14 godina
T-Com Internet

Imam li ja uvijete za VDSL?

0 0 hvala 0
16 godina
5220 kaže...

Imam li ja uvijete za VDSL?

Mislim da ti opcije routera nemaju nikakve veze sa dostupnosti VDSL-a, trebaš pitati T-com da ti pogledaju dali ti je dostupno.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 21:40 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pozdrav

Evo sada sam malo čitao zadnjih 5 stranica inače radim u SZK od t-coma, slučajno mi iskočila ova tema
pa sam došo malo pomoći i prosuti informacija iz prve ruke ako nekog nešto zanima samo nek pita mogu i u sustavu provjerit sve
Dakle da razjasnimo

VDSL: Mogućnost  Vdsl profila ima večina naših dslam-a uvjet za korisnika je da je njegova parica udaljena max 1000-1500 m od centrale
stim da u obzir uzmite recimo max 1000 metara da bi bilo sve glatko
Trenutno su sve Turbo opcije stopirane do daljnjega 
najveći su problemi administracijski a ne tehnićki, bilo je problema sa prolaskom samih zahtjeva i realizacijom
krajnji rok zavraćanje opcija se nezna ali komunikacija s viših agenata ide da će biti krajem mjeseca

što se tiće optike
zahtjevi koji se ne realiziraju duži rok obično su nedovršene instalacije u zgradama gdje se čeka više korisnika da se to odjednom riješi neće za njih 2 tako da jedino ako možete skupit 5-10 susjeda popisat brojeve i to slat u t com onda su velike šanse za realizaciju

što se tiče najboljih usluga
trenutno je xperia m2 u tarifi plan za surfanje m koja je do 110 kn uređaj 18 kuna jednokratno (ni sami nevjerujemo kako jeftino)
max obitelj je super stvar spojit max fixsne pakete (minimum mora bit max2L) i mobilne pretplate na računu se štedi a dobre tarife u prosjeku dođu do 100 kuna po osobi ako imate 2 člana naprimjer i dobivate samsung galaxy tab 10,1 lte za 18 kn a vrijedi okoo(2500-3000kn)

ako ima pitanja samo pitajte

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 11:48 (rastumibrkovi).

12 0 hvala 7
15 godina
rastumibrkovi kaže...

VDSL: Mogućnost  Vdsl profila ima večina naših dslam-a uvjet za korisnika je da je njegova parica udaljena max 1000-1500 m od centrale

Je li moguće zatražiti VDSL još uvijek ili je to stopirano kako je rečeno prije u temi? 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
rastumibrkovi kaže...

Pozdrav

Evo sada sam malo čitao zadnjih 5 stranica inače radim u SZK od t-coma, slučajno mi iskočila ova tema
pa sam došo malo pomoći i prosuti informacija iz prve ruke ako nekog nešto zanima samo nek pita mogu i u sustavu provjerit sve
Dakle da razjasnimo

najveći su problemi administracijski a ne tehnićki, bilo je problema sa prolaskom samih zahtjeva i realizacijom
krajnji rok zavraćanje opcija se nezna ali komunikacija s viših agenata ide da će biti krajem tjedna

što se tiće optike
zahtjevi koji se ne realiziraju duži rok obično su nedovršene instalacije u zgradama gdje se čeka više korisnika da se to odjednom riješi neće za njih 2 tako da jedino ako možete skupit 5-10 susjeda popisat brojeve i to slat u t com onda su velike šanse za realizaciju

trenutno je xperia m2 u tarifi plan za surfanje m koja je do 110 kn uređaj 18 kuna jednokratno (ni sami nevjerujemo kako jeftino)
max obitelj je super stvar spojit max fixsne pakete (minimum mora bit max2L) i mobilne pretplate na računu se štedi a dobre tarife u prosjeku dođu do 100 kuna po osobi ako imate 2 člana naprimjer i dobivate samsung galaxy tab 10,1 lte za 18 kn a vrijedi okoo(2500-3000kn)

zasto meni xperija m2 u toj plan za surfanje m dodje 698kn????? (na sluzbenoj stranici)

a iskreno ta max obitelj meni nije nikako odgovarala,jednostavno kada sve stavis na papir ne isplati se!

a ovo da tablet kosta 2500-3000kn je smijesno,puno ih njuskalo novih neotpkarinih od 1600kn minus jos malo cjenkanja

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 22:32 (dart_tom).
14 godina
T-Com Internet

Kolega @rastumibrkovi, ja sam iz Karlovca, trenutno imam paket T3, znači MAX TV sa puno paketa programa, flat WiFi 10 megabita brzine uz telefon. 

Pozicijom sam u gradskoj četvrti Turan, zračne linije par sto metara, ali ne znam ovo sa udaljenošću od centrale, pa ako se može nešto pogledati o mogućnosti spajanja?! 

Frend mi živi oko kilometar dalje po cesti i javili su mu da trenutno on NE može biti spojen, a doma ima i MAX TV, telefon i čini mi se samo 4 megabita brzine.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rastumibrkovi kaže...

Pozdrav

Dakle da razjasnimo

krajnji rok zavraćanje opcija se nezna ali komunikacija s viših agenata ide da će biti krajem tjedna

što se tiće optike

Hvala ti kralju. Ajde ako ti ne bude tesko, samo napisi kad opet krecu sa vdslom. Znaci kad ponovo dopuste ti nas obavijestis, ako nije bed.

17 godina
T-Com Internet

Bio mi tehnicar, zamijenio router i naponski adapter. Krepalo oboje.

Zacudo, problem rijesili unutar 16 sati iako je rok za ovo podrucje 3 dana.

Zacudo br2, poznato je da od zte 931 krepavaju adapteri, a meni je adapter povukao i router.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
rastumibrkovi kaže...

Pozdrav

Da, te cijene su dobre/zanimljive ali problem koji nitko ne navodi je da te cijene vrijede SAMO za Trajni nalog. Ako dodjes i hoces uslugu bez trajnog naloga (sa normalnim racunom i ugovorom na 24mj) onda ni tablet nije 19 kn niti mobitel nije tako jeftin nego cijen tableta konkrento poskupljuje za 200 kn. Nravno da nigdje na WEBu/reklami nema spomena o tome :(.

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
17 godina
dart_tom kaže...

zasto meni xperija m2 u toj plan za surfanje m dodje 698kn????? (na sluzbenoj stranici)

a iskreno ta max obitelj meni nije nikako odgovarala,jednostavno kada sve stavis na papir ne isplati se!

a ovo da tablet kosta 2500-3000kn je smijesno,puno ih njuskalo novih neotpkarinih od 1600kn minus jos malo cjenkanja

Ajde pogodi KAKO su ti ljudi koji ih prodaju po 1600kn došli do njih

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
rastumibrkovi kaže...

Pozdrav

što se tiće optike

Malo je nespretno sve skupa ispalo, ja sam tražio 10-ak dana prije Božića pa mi je tri puta "uključeno" pa stornirano, agenti nisu znali da treba novi router i slično.

Čak sam dobio i preko maila i pismeno doma da je sve riješeno, samo što se barba s routerom nikad nije pojavio

Ovo s uređajima je OK, već jedno 2 godine nije bilo boljih ponuda, šteta što važi samo za one koji nisu još par mjeseci pod ugovorom kao ja...dok meni istekne ugovor,

opet će se vratiti u ponudu "povoljni" uređaji koji su jeftiniji u dućanu :D

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice