T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.129.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Da li znate koji modemi se dobivaju uz optiku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Tg788VN, ili gigaset sx763, ne koristi se port za DSL, vec je izkonfiguriran na WAN port, i ide ti optical fiber media converter.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Pa mislim da se koriste i tg782 i speedtouch 780, barem se ja sjecam da su bili takvi poziv u CC-u. A sto se tice dobivanja sx763 za wifi,rekao bih vrlo tesko, pogotovo kad se sad dijele iskljucivo adb-ovi.

13 godina

Da li se je neko prebacivo na vdsl?, jucer mi sluzba za korisnike kaze da ce mi sve bolje radit i ja podnio zahtjev a onda danas da prvo moraju vidit tehnicke mogucnosti za vdsl...ti iz t-coma samo muljaju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad ovi iz SZK i tcentra nemaju pojma koji dslam na kojem MDF-u je za VDSL. Radit ce ti bolje ako imas 20 + Maxtva + VOIP i blizu si centrale. Inace ne nude neke vece brzine za VDSL.
12 godina
neaktivan

Imam sad 10mb/0.65 zvao tcom maloprije za 20mb ili optika niti jedno nemogu imat jel sam na barku pa su me stavili na listu cekanja za optiku zna neko kolko se to ceka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dok ne postane lokacija od interesa, a to mogu i godine proci, ta lisat cekanja njista ne znaci, to je samo da ce te kontaktirati jednog dana kada razvuku optiku.
12 godina
neaktivan

da neotvaram novu temu ...zanima me a nisam našao na njihovim stranicama ako isključim trajno jedan telefon (imamo 2 sa 2 različita broja jer je kuća podijeljena u stanove) dal bi račun bio veći il manji jer čuo sam da je jeftinije i bolje imat više telefonskih priključaka već manje jer je račun manji?!

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Imam sad 10mb/0.65 zvao tcom maloprije za 20mb ili optika niti jedno nemogu imat jel sam na barku pa su me stavili na listu cekanja za optiku zna neko kolko se to ceka?

Ako ne živiš u zgradi načekati češ se.

16 godina
9090 kaže...

da neotvaram novu temu ...zanima me a nisam našao na njihovim stranicama ako isključim trajno jedan telefon (imamo 2 sa 2 različita broja jer je kuća podijeljena u stanove) dal bi račun bio veći il manji jer čuo sam da je jeftinije i bolje imat više telefonskih priključaka već manje jer je račun manji?!

znaci imas 2 broja i svaki je razliciti prikljucak?, dobro jutro da ce ti biti jeftinije ako jedan iskljucis 

12 godina
neaktivan

a ako se taj drugi tel. prebaci na isti glavni broj, dakle 2 telefona u 2 različita stana ali istoj kući ali sa istim glavnim brojem?

0 0 hvala 0
16 godina
znaci 2 telefona na jedan router spojen ukoliko je voip u pitanju..znaci to je dodatna linija, to ti je normalna pretplata plus jos cca 30 kn
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
znaci 2 telefona na jedan router spojen ukoliko je voip u pitanju..znaci to je dodatna linija, to ti je normalna pretplata plus jos cca 30 kn

glavni je na voipu već mislim više od god. dana, a taj drugi još nije...a ja sam cijelo vrijeme bio uvjeren da ako su 2 tel. s istim brojem u kući da spada pod jednu liniju...u tom stanu mi samo tokom sezone (ljeta, cca mj. dana) bude rodbina, dakle kad bi isključio tel. onda bi dole trebao stavit power line za pristup netu. inače koristimo pravo odjave na 3 mj. godišnje kad ga neplaćamo

13 godina
crozoki kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Ako ne živiš u zgradi načekati češ se.

Ja sam im poslao zahtjev ima 3-4mj... a isto zivim u zgradi. rekli su mi da mogu odmah uvesti samo treba cijela zgrada potpisat i platit... ma reko ko vas hebe. Da placam pretplatu i jos da im platim da mi nesto uvedu sta bi im trebalo biti pod normalno.

Pod optikom je racun 30kn jeftiniji a imas sve i internet da ti pamet stane.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
optika s limitom od 250 gb mjesecno...
15 godina
dado16 kaže...

To su i meni danas rekli. Ako sa adsl-om idem svaki mjesec preko 250 gb,  sa ovim bi još lakše. Ajde da su bar na 500 gb stavili.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
dado16 kaže...

To su i meni danas rekli. Ako sa adsl-om idem svaki mjesec preko 250 gb,  sa ovim bi još lakše. Ajde da su bar na 500 gb stavili.

gamad pohlepna dokle ce to trajat kaj se nis apslolutno nece promjenit kad smo u EU?

16 godina
Radi se na tome kako bi se digla ta granica, no jos o flat opciji nema rijeci... Dokle god jos mogu must novce na bakru, nazalost ovako ce biti..
16 godina

a oce to kad ste glasali za EU...

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

a oce to kad ste glasali za EU...

Kakve veze ima glasanje za EU sa optikom i monopolističkim Tcomom u Hrvatskoj!??

Tako i tako glasanje je bilo samo forme radi. 

Uostalom tvoja profilna... objasnila je tvoj post

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 0:36 (Bernard Huky Hux).
13 godina
dado16 kaže...
Radi se na tome kako bi se digla ta granica, no jos o flat opciji nema rijeci... Dokle god jos mogu must novce na bakru, nazalost ovako ce biti..

Mogu must novce jer im narod da... najbolje je kad kazu dovoljno mi je 4mbps... ma dovoljno je klinac, reci hocu bolje... sad, po ugovoru je to moje pravo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

recimo ja bi stremo na twichu i ima bar oko 20 ljudi kojih bi me htijelo gledat jel sam kao "funny" kad ubacujem gameplay /commetary al jednostavo nemozes na ovom nasem netu sugavom....zvao sam ostale tipa iskon,bnet,optima nigdje nemogu imat vise od 10mb i 0.65 cak mi niti ne igra down speed ulogu kakvu igra up imo ko kakvu 3 soluciju? trenuta brzina od tcoma mi je 10.50 i 0.65 sa tim uplodam nemogu ni 800x600 sve na low stremat ccc

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

recimo ja bi stremo na twichu i ima bar oko 20 ljudi kojih bi me htijelo gledat jel sam kao "funny" kad ubacujem gameplay /commetary al jednostavo nemozes na ovom nasem netu sugavom....zvao sam ostale tipa iskon,bnet,optima nigdje nemogu imat vise od 10mb i 0.65 cak mi niti ne igra down speed ulogu kakvu igra up imo ko kakvu 3 soluciju? trenuta brzina od tcoma mi je 10.50 i 0.65 sa tim uplodam nemogu ni 800x600 sve na low stremat ccc

Hm, uzmi neki T-mobile na bonove broj, iskoristi opciju internet dan (1 dan flat-rate za 10 Kn), spoji se na 3G ili 4G ako možeš i streamaj punom brzinom koju veza podržava (HSDPA ili brže = upload >1 Mbps).

Twitter: @191x7
15 godina
191x7 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Hm, uzmi neki T-mobile na bonove broj, iskoristi opciju internet dan (1 dan flat-rate za 10 Kn), spoji se na 3G ili 4G ako možeš i streamaj punom brzinom koju veza podržava (HSDPA ili brže = upload >1 Mbps).

Da ali te opcije sa stickovima vjerovatno nose i nepozeljan i ne izbjezan povecani ping...

EUW: Ferritin
12 godina

Pozdrav,

evo moja iskustva nakon 2 tjedna koristenja UltraMax opcije.

Optika mi je uvedena prije 4 godine kao pokusni projekt u zgradi.Kad sam dobio obavjest da ce me prebaciti natrag na bakar, potpisao sam ugovor za Ultra i 

cekao jedva 45 dana (dakle optiku imam u stanu vec 4 godine i svejedno je bio neki "problem").

U prvom tjednu krenuli su problemi onako random, prvo pobrkali su lozinke za mail, onda nije bilo moguce dobiti me na telefon (VOIP) pa nije bilo internetske veze,pa je otkazao max tv

i tako u krug. Kad sam god nazvao korisnicku podrsku ( a zvao sam je po 4 puta na dan) prvo je bilo ugasi-upali modem (ZTE) pa jesu li zice spojene,pa jeste li mijenjali postavke u modemu pa svasta nesto.

Konacno se jedne veceri javio inzinjer iz centra u Zagrebu i ustanovio da su postavke u centrali bile zbrkane i da je sada sve u redu,i tako bi.

Eh onda nakon jedno tjedan dana zove neki strucnjak da jel bi oni mogli doci da mi spoje optiku i puste vecu brzinu........Jedva sam mu objasnio da je optika kod mene vec 4 godine, ali

kaze on da ima nalog i da to oni kao vanjski podizvodjaci T-coma moraju odraditi. Rekoh radi ti sto hoces ali vise ne diraj u "moju optiku".

Kao zakljucak mogu reci da je brzina 40/10 Mb/s stalna,bez prekida, istovremeno radi TV, torrent, zena surfa tabletom a mali je faceu s mobitelom i sve OK. Zastita WLAN je WPA2/PSK i kazu mi strucnjaci iz t-coma 

da nema straha od upada u WLAN. A sto se tice ogranicenog prometa od 250 GB, mogu reci samo da iako redovito skidam i pratim desetak serija, filmove i slicno na torrentima,mjesecno jedva da prodjem 140 GB.

Sada kad se sve stabiliziralo mogu reci da sam zadovoljan.

6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

pukycro jel ide vise od 40mb? i kolke su cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

a gdje ces brze... eto vidite pa procijenite,a paket internet,telefon i osnovno paket max tv oko 340 kn.

Na t-comu potrazite Ultra Max i tamo sve je specificirano

http://www.speedtest.net/my-result/3434787542

17 godina

Malo offtopic, ali sjeća li se netko kad je Hrvatskoj ADSL postao komercijalno dostupan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cini mi se 2003 god. Pa ona reklama od Zuhre za 1 kunu i pakete od 64, 128 256 i 512 mb.  

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina
neaktivan

ne zaboravit i na iskonovu reklamu XXL adsl , dobivate set noževa ili dvd-player (ipod shuffle).{#} eto spot oooooo

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice