T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.100.996
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Ma samo da upload dignu na 1Mbit/s, ja bi bio prezadovoljan!

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
DamageHigh kaže...
Ali ovo jest loše - nema interneta - nema telefona. Nema struje - nema telefona.

da, ali realno pogledaj koliko puta u godini nestane struje i na koliko vremena ?

svi imamo po kućama 3-4 mobitela i mislim da to nije ključni problem.

kod t-coma je najveći problem cijena, dok im je podrška odlična (moje iskustvo).

prešao sam s t-coma na Iskon prije skoro godinu dana i nemam nikakvih problema a Iskon je odavno prikopčao fiksne telefone na router.

od kad su telefoni spojeni u router više nemam niti jednu grešku, šum ili kako se to već zove, pri očitavanju podataka s routera.

da ne pričam kako sam smanjio cijenu s 400 kn na 280 kn a isto imam 2 IPTV-a, brzinu ADSL-a koja jede živu djecu

Pogledajte sliku (plaćam 5 Mbit/s) DL mi je najmanji bio 5.70 Mbit s

Prof.dr.sc glazbeni producent, (bez sluha)
14 godina
Ne možeš plaćat 5mbit/s.Možeš plačat samo 4 ili više no 5 nikako
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
protjeran
robimarko kaže...

??????

o čemu ti to srećo ?

Iskon trio super 5Mbit/s/512kbs

14 godina
protjeran
Skot kaže...
robimarko kaže...

??????

o čemu ti to srećo ?

Iskon trio super 5Mbit/s/512kbs

ovdje se prica o T-comu a ne o iskonu...

16 godina

Iskon preko t-comove infrastrukture

1. HR.DUO Smart

- do 1 Mbps/256 Kbps

2. HR.DUO Surf

- do 4 Mbps/256 Kbps

- do 10 Mbps/256 Kbps

- do 20 Mbps/256 Kbps

3. HR.DUO Unlimited

- do 4 Mbps/256 Kbps

- do 10 Mbps/256 Kbps

- do 20 Mbps/256 Kbps

"Pravi" iskon

-do 5 Mbps/512 Kbps

-do 10 Mbps/512 Kbps

Sada sam na t-comu, imam punu brzinu (4mbit/s, ono sto i placam)..... al skupi su pa me zanima ima li tko kakvih iskustva s HR.DUO Surf uslugom? iste su brzine kao kod t-coma, al su cijene nize. T-com mi zbilja nikada nije stvarao probleme pa me sada "strah", da predem ili ne?

BTW tko mi moze testirati propusnost, zanima me mogu li dobiti punih 10 mbit-a.... trenutno mi max tv i internet rade bez problema zajedno

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Sada sam na t-comu, imam punu brzinu (4mbit/s, ono sto i placam)..... al skupi su pa me zanima ima li tko kakvih iskustva s HR.DUO Surf uslugom? iste su brzine kao kod t-coma, al su cijene nize. T-com mi zbilja nikada nije stvarao probleme pa me sada "strah", da predem ili ne?

BTW tko mi moze testirati propusnost, zanima me mogu li dobiti punih 10 mbit-a.... trenutno mi max tv i internet rade bez problema zajedno

poslušaj starog bandita.

nazovi besplatni broj T-coma i reci im da bi htio povećati brzinu na 10Mbit/s , no ne znaš da li ti parica podnosi s IPTV-om tu brzinu i da želiš da izađe tehničar te da provjeri tvoju infrastrukturu.

ostavit ćeš broj mobitela i u roku dan-dva će ti doći tehničar koji će ponijeti nekakav aparat i provjeriti će s kolegom na centrali tvoju max propusnost.

strogo im reci da nećeš DO 10 Mbit/s pa da bude 6Mbit s  nego, ako ne mogu osigurati punih 10 Mbit/s ti odustaješ.

ako utvrde da ti mogu isporučiti 10Mbit s, jedan mjesec platiš tu brzinu i slijedeći mjesec podneseš zahtjev za Iskon TV i ADSL

14 godina
protjeran

e vidis meni nije palo na pamet na tu propustnost nego ako ja nadogradim na 10mb mogu vratiti na 4mb?

16 godina

Poslusat cu tvoj savjet....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ako već ne mogu normalizirat infru (jer njima je to "preskupo"), neka barem uvedu duplo nižu cijenu za nas koji plaćamo 4 Mb/s, a nemamo ni 2 (šta je prosjek u HR). Eto, otkako su ove minus-temperature krenile, veza mi puca svaki dan i ne može poterat više od 1.7 (ljetos mi je držo na 2.0 par mjeseci - čudo). Samo još treba da kažu "Nismo ti mi krivi u kojem mjestu živiš" xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa i kriv si...tj nisi ti, nego starci su ti krivi za to gdej zivite :P

ja redovno imam preko 4,25...a upload mi veci vise od duplo nego sta je predviden

imam prijedlog: imas li slucajno vise kompova spojenih? posto frendu je isto tako bila niska brzina i crkavalo, kad je maknuo 1 komp iz mreze mu pocelo sibati

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

ruske i ti kakis,tebi je veza i vise nego odlicna,a sto je sa ostalima? ja sam imao 1 komp i 2 laptopa spojena na isti ruter i svaki je sibao 485kb/s dok mi prije jedno mjesec ipo-2 nije prestalo i pocela se dijeliti veza sto sam doznao tek nedavno da je to NORMALNO,znaci ja sam imao taj bug nekoliko godina,a sada zamisli 3 cuda spojena na ZAJEDNICKU brzinu 485kb/s..... svatko skoro u kuci je spojen na najmanje 2 cuda,komp-laptop.....cak se i mobitelima spajaju preko wirelessa,pogledaj cijene u drugim zemljama,a na to nemislim na bih,srbiju,makedoniju i albaniju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 15:49 (BlaBlaLaLa).
14 godina
neaktivan

Trebam jednu pomoc,

Ima li koji paket internet i telefon sve skupa da placam,jer placam interneta 200 kuna i telefon mi dodje oko 150.

Znaci,treba mi nesto ako ima u T-comu da to dvoje placam jeftinije??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A bisera, pa pođi na njihovu stranicu i vidi koji paket ti najviše odgovara...
14 godina
protjeran
DuMe kaže...

Trebam jednu pomoc,

Ima li koji paket internet i telefon sve skupa da placam,jer placam interneta 200 kuna i telefon mi dodje oko 150.

pa internet 4mb flat te dode 80kn za tekefon neznam

14 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...
DuMe kaže...

Trebam jednu pomoc,

A? ja 2mb flat placam 200 kuna..o cemu ti

16 godina
neaktivan
Minimalna brzina do 4 megabita, flat ~180kn. Neznam kako ti plaćaš 200 kn ako si na t-scumu!
14 godina
neaktivan

Drustvo, fakat mi vas je nekad zao....

0 13 hvala 0
15 godina

i meni je zao tebe...

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran

lol marine ajde iz kuce to pokazi nego odes blizu fakulteta i spojis se koji jadnik....

14 godina
protjeran
DuMe kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
DuMe kaže...

Trebam jednu pomoc,

kako 2mb kad je minimalno 4mb? jesi ti sigurno t-com

14 godina
neaktivan
Placam vec 1 god i 10 mj adsl interent 180 kn! link http://www.speedtest.net/result/1606654325.png moj internet

Inace zivim u selu, 10 km od dubrave, 25 km od centra grada Zagreba!!!

MOgli bi mi barem upload povecati, skupi su jako gamad od t-coma!!!!

Posto mi istece ugovr za 2 mj, jel ima netko preporuku da mi da misljenje kji da internet uzem, ali da nije vise t-com, hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina

evo da i u ovu temu posaljem..

Neznam gdje bih postavio pitanje. Prvo da li se negdje mogu naci neki uvjeti vezani uz t-com u pdf formatu ili slicno?

A sada pitanje.. Zatrazio sam preseljenje uredaja(telefon,adsl,maxtv) na staru adresu na kojoj je ta usluga vec bila ukopcana. E sada rok im je 30 dana u mojem slucaju jos ima 5 dana do isteka tog roka, u nekoliko navrata sam kontaktirao mailom i telefonom i ispricavali su se itd.. stavili u status zurno cak im je trebalo 15 dana da iskopcaju liniju na staroj adresi i tak to.. Nemrem vise cekat , da li ja imam pravo nakon sto oni ne ispune svoj rok od 30 dana apsolutno prekinut sa njima bez ikakvih penala i naknada jer oni nisu postovali to sto jesu... Jer 1000% sam siguran da nece ispostovat taj rok od 30 dana nitko me cak nije niti kontaktirao vezano za isto da mi pruzi bilo kakvu informaciju. Ovo je stvarno sramotno sto rade.... Dok recimo prvi puta kada sam trazio preseljenje uredaja u novi zagreb trebalo im je nekih 10 dana maksimalno... Sada je ovo katastrofa.

A ja sam uredno platio rate za prosli mjesec cca 400kn mi je mjesecna rata kod njih i ocito ce mi za ovaj mjesec takoder poslat ratu iako niti telefon, maxtv i adsl nisam niti taknuo.. Sramota, ako nemogu sada prekinut sa njima prekinut cu cim cu moci ioanko mi je ugovorna obveza za maxtv istekla, a i adsl nije daleko. .. odhebat cu ih kako god.

Bitno je da im tehnicari sjede po kavama i dr--aju kur-ac. Ocito im je problem spojiti na jednoj parici a na drugoj odspojiti ...procedure u pm

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja mislim da nemoze na sluzbenoj stranicii od T-coma, oni to skrivaju, samo da pokradu pare!
T-COM GAMAD KAKVE NEMA DOCI CE VRIJME KADA CU IM BOMBU BACITI....lol
14 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...
DuMe kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
DuMe kaže...

Trebam jednu pomoc,

kako 2mb kad je minimalno 4mb? jesi ti sigurno t-com

Da,imaš pravo,sad sam vidio da je ipak 4.

Ali i to je previše i još plus telefona oko 150kn..

14 godina
neaktivan

Ovo je iz kuce, ali na zalost nisam u Hrvatskoj, a jos gore je to sto sam u Rusiji, a ovdje su to normalne brzine, ustvari neke prosjecne recimo. Nije ADSL, nego ethernet kabel direktno u stan, mozes dobit i 1 Gbit ali to je glupo i nema smisla jer ta brzina ionako nista ne znaci.

15 godina
marin01 kaže...

Ovo je iz kuce, ali na zalost nisam u Hrvatskoj, a jos gore je to sto sam u Rusiji, a ovdje su to normalne brzine, ustvari neke prosjecne recimo. Nije ADSL, nego ethernet kabel direktno u stan, mozes dobit i 1 Gbit ali to je glupo i nema smisla jer ta brzina ionako nista ne znaci.

selim se u rusiju {#}HRVATSKA

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 19:42 (lnova65).
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
marin01 kaže...

selim se u rusiju {#}HRVATSKA

A cijena je prava sitnica, 30 Mbit down. i 12 Mbit upl. ali zanimljivo sto speedtest uvijek pokazuje jednake brzine, 120 kn cca, flat, normalno, http://internet.beeline.ru/provod/msk/tarif/index.wbp

16 godina

Ja bih bio zadovoljan samo da su nam brzine uploada barem 100-150 KB/s..... nista vise ne trazim, a vjerujem da i vecina dijeli isto misljenje. Ovako recimo ne mogu normalno koristiti video poziv preko skype-a, pogotovo s onima "vani" koji imaju 2MP kameru, a da ne spominjem one s HD....... a di je youtube, shareanje slika itd. Dakle, sve legalne stvari, pridodajmo jos tome i torrente i sl. {#}

EDIT: al opet, dok mi dobijemo te brzine uploada doci ce vec XXL ULTRA HD kamere, slike koje u prosjeku teze 10 MB itd  :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:10 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

evo prije par minuta NESTAO internet....odem na ruter postavke i vidim pise INTERNET DISCONNECTED i ja lijepo kliknem CONNECT i nece,kliknem na net info i upisem svoje podatke i login.....NISTA,zovem ja 0800 9000 i pita me covjek koja mi je lozinka ja mu recem i on kaze TO NIJE TOCNO,ja u sebi koji qurac od kad sam stavio net ta mi je lozinka,i on kaze stavit cu vam ja tu,lik stavio i evo sada radi.

Znaci problem je bio sto su ONI resetirali meni lozinku a covjek mi kaze da nezna kako se to dogodilo,ako on nezna tko ce znati? btw jeli za Dubrovnik voip usluga za danas? treba sa splitera kabel staviti u ruter?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice