Imam t-comov adsl flat internet već duže vrijeme. Prije, kolko se sjećam, je sve bilo oke i nije bilo toliko pucanja veze koliko se događa u zadnje vrijeme.
Problem je što se bavim poslom kod kojeg pucanje veze vrlo često mi može donijet i novčane gubitke i već mi se dogodilo par puta da zbog pucanja veze
izgubim pola ili više od iznosa mjesečne pretplate, uglavnom, skupi se kroz cijeli mjesec. Problem je što me to i užasno iživcira, što opet utječe na kvalitetu
rada u mom poslu, a i stradao je koji miš/tipkovnica.
U zadnjih mjesec dana nazivao sam službu za korisnike min. jedno 10x. Poslali su tehničara koji je sa onom svojom napravom provjerio modem, telefon, neku kutiju
i reko da je sve oke. Ali meni veza nastavlja i dalje pucat, večinom se to događa poslijepodne i navečer, pukne recimo 2x u 5min pa se smiri na neko vrijeme pa opet...
Par puta su oni iz službe kao nešt od tamo popravili pa me zove onaj mrtvi automat da potvrdim dal je sve u redu, a niš se ne mijenja.
Danas mi je opet bio tehničar i promijenio modem (imo sam speedtouch), sad imam thompson TG782. Reko je da je ovaj "bolji, kvalitetniji..." i sad sam isprobao i
još je gore, puca češće nego prije i sporije je.
Skužio sam po speedtestu da su mi smanjili brzinu na 1,7mb što mi je isto problem, ali bolje da je stabilna veza nego da puca.
Eto, ja bih zamolio ako mi možete dat savjet šta da radim, dobio sam preporuku da promijenim operatera (metronet), ali oni ne pružaju usluge na mom mjestu stanovanja.
Da, živim blizu Svete Nedelja, reko je tehničar da sam udaljen 4,5km od njihove centrale, da je idealno do 2-2,5km pa je to možda problem.
Je li netko imao sličnih problema, možda da promijenim operatera, preporuke?