Program...

poruka: 3
|
čitano: 858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Program...

Pozdrav ljudovi.

Zanima me dal postoji kakav program koji bi ispisivao kad sam se spojio na internet i kad sam ugasio isti.

Ne mislim na povezivanje na browser nego ruter. Znači da mi ispiše kad je ruter upaljen odnosno veza s internetnom uspostavljena te kad je isti ugašen.

Konkretno me zanima iz razloga jer imam neka čudna izbacivanja iz jedne igre(kao da mi veza na sekundu "krepa") pa me zanima dal je stvar igre ili interneta.

Hvala.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Program...

Ako imaš t-com onda se logiraj na moj.hrvatskitelekom.hr i pogledaj si internet spajanja. Tamo ti sve piše početak i kraj trajanja veze, kolko si mb skinuo i uploadao, ip adresa itd.

Kad smo već kod odspajanja. Meni se na starom ruteru thomson(mali crni) znalo u 2 minute po 10 puta odspojiti i spoijiti. Kad mi je toga  bilo dosta zvao sam u t-com i uspio sam ih nažicati za siemensov iako su davali bijele thomsone. Kad je došao serviser rekao je da je to česta greška u tim uređajima, uzeo si ga je predao mi siemensa i od tada problema s time nema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 20:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Program...
Jack Sparrow kaže...

Ako imaš t-com onda se logiraj na moj.hrvatskitelekom.hr i pogledaj si internet spajanja. Tamo ti sve piše početak i kraj trajanja veze, kolko si mb skinuo i uploadao, ip adresa itd.

Kad smo već kod odspajanja. Meni se na starom ruteru thomson(mali crni) znalo u 2 minute po 10 puta odspojiti i spoijiti. Kad mi je toga  bilo dosta zvao sam u t-com i uspio sam ih nažicati za siemensov iako su davali bijele thomsone. Kad je došao serviser rekao je da je to česta greška u tim uređajima, uzeo si ga je predao mi siemensa i od tada problema s time nema.

Fala.

Skroz sam zaboravio da to mogu vidjet na stranici tamo.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice