Trenutno sam na Optimi telekomu i nisam vise pod ugovornom obavezom
dali je moguce direktno preci u Iskon i kakva je procedura ili se mora otici na t-com pa tek onda Iskon
je li netko na forumu ima takav slucaj
pozz
dali je moguce direktno preci u Iskon i kakva je procedura ili se mora otici na t-com pa tek onda Iskon
pozz
Možeš direktno s Optime u Iskon, samo predaš zahtjev...
pozz
Ja sam se prebacio prije nekih cca pola godine!
Samo ispunis zahtjev i to je to tj nazoves iskon sluzbu za korisnike na 0800 1000 i rijesena stvar!
nije bas tako
pricao sam par puta sa njima
i tvrde da direkntog prebacivanja sa optime na iskon ne moze biti jer nemaju nekakav ugovor o tome
i da samo t-com ima
i da bi prvo trebao napravit prebacaj linije u t-com platit prikljucak i onda zatrazit kod njih uslugu
druga varijanta je zvat optimu i trazit otkazivanje svih usluga
i kad sve zagase nazvat iskon i zatrazit novi broj
to sam dobio od njih
nije bas tako
i tvrde da direkntog prebacivanja sa optime na iskon ne moze biti jer nemaju nekakav ugovor o tome
i da samo t-com ima
i da bi prvo trebao napravit prebacaj linije u t-com platit prikljucak i onda zatrazit kod njih uslugu
to sam dobio od njih
Ne znam tko ti je dao dezinformacije (ili si krivo shvatio). Znači to ide na način da se pošalje zahtjev za novu liniju, i sa optimom se dogovori prebacivanje na isti dan dok ti je ukopčanje usluge.
nije bas tako
i da samo t-com ima
to sam dobio od njih
evo jedan moj koelga radi u iskonu na tehnickoj podrsci i kaze da ide bez problema! Moze se prebacit sve!
Kaze prije dok je sklapao ugovore gro ugovora je sklopio i nikad problema!
Sad radi na tehnici i kaze da ide prebacivanje bez problema!