Povezivanje na internet

poruka: 11
|
čitano: 3.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Povezivanje na internet

Nemam 3g mreze i nemogu slati poruke?! Ima li tko ideju kako da rijesim taj problem?! Koristim Samsung Galaxy Mini. Unaprijed Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Povezivanje na internet
anyleptir kaže...

Nemam 3g mreze i nemogu slati poruke?! Ima li tko ideju kako da rijesim taj problem?! Koristim Samsung Galaxy Mini. Unaprijed Hvala :)

Resetiraj telefon na tvorničke postavke i traži od operatera da ti pošalju poruku s postavkama.

13 godina
neaktivan

Imas li uopce signala 1/2/3/4G? 3G mreza nije uvjet za slanje poruka. O kakvoj vrsti poruka govoris? Jesi li se ikada povezao sa tim mobitelom na internet?

13 godina
neaktivan

Ne. Nemam ni 1/2/3/4g mreze. Govorim o porukama preko sim kartice. Da,kada sam povezana na Wi-Fi mogu na internet,ali kad nisam povezana na Wi-Fi ne mogu nista,samo mogu primiti pozive.

13 godina
neaktivan

Totalna si zbunjoza :), pusti sada wi-fi, on nema veze sa pozivima i sms porukama. Nazvala si temu povezivanje na internet? Pretpostavljam da govoris o SMS porukama, a one nemaju veze sa internetom. Ako nisi spojena na operatera (Vip/Tele/Tmobile) tj. nemas signala, onda nemozes slati poruke ni primati pozive (to je normalno ponasanje). Ako mozes nekog nazvati onda u pravilu mozes primiti i poslati poruku. Ukoliko imas signal operatera, a ne mozes poslati poruku, provjeri broj SMS centra u mobitelu i ponovo ga upisi. Na kojoj si mrezi? Ako zelis 3G internet, porazgovaraj sa operaterom. Neznam jesam li te uopce dobro skuzio...Jesu li to facebook poruke, skype poruke, pa ti treba internet?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:41 (asm).
13 godina
neaktivan

a znam :O
radi se o sms porukama. ali to mi se i prije dogadalo da kad nemam 3g mreze nmgu poslat sms poruke,i inace bi gasila pa upalila mobitel i proradilo bi,ali sad mi  to nista ne znaci. koristim t-mobile mrezu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 19:18 (anyleptir).
13 godina
neaktivan

mogu primiti poziv ali ja ne mogu zvati.

13 godina
neaktivan

Broj od T-mobile SMS Centra je +385980501. Probaj ga ponovo utipkat u mobitel. Ako nakon ovoga ne radi, mislim da ces morat ubacit novi softver (flash-at) na mobitel. 

13 godina
neaktivan

Ponovo sam ga utipkala ali se nista nije promijenilo.
Kako da to napravim?

13 godina
neaktivan

Vezano za flash-anje...mislim da to neces to moci sama jer je operacija delikatna tj. nesmi se zajebat. Bolje bi bilo da das nekome to je spretniji...

13 godina
neaktivan

To bi onda bilo najbolje da ja mobitel odnesem na servis :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice