Povezivanje na internet ! ! !

poruka: 8
|
čitano: 1.718
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

E ljudi ovako trenutno sam spojen na t-com internet, znaci imam onaj gigaset sx763 wlan dls i spojen sam kablom na njega, e sad moje pitanje je dali se mogu spojiti na taj sx763 preko ovog routera, hitno mi je, unaprijed hvala.

EDIT: i ako se moze molim vas da mi objasnite kako.

http://www.canyon-tech.com/archive/connectivity/wireless/CNP-WF514A

like a boss
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:23 (speedfreak19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozes jer:

WAN Ethernet 10Base-T/100Base-T Port Quantity = 1

pun ti je internet uputa... međutim imaš neki poseban razlog zasto bi to radio ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:29 (drnde).

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Povezivanje na internet ! ! !

napravio bih to iz razloga sto zelim komp prebaciti iz dnevne u svoju sobu a nemoguce je preko kabla, to je jedini razlog. Jel može molim te kakav mali tutorial kako to napravit jel stvarno ne znam puno oko routera i njegovih postavki !?

like a boss
16 godina
neaktivan
speedfreak19 kaže...

napravio bih to iz razloga sto zelim komp prebaciti iz dnevne u svoju sobu a nemoguce je preko kabla, to je jedini razlog. Jel može molim te kakav mali tutorial kako to napravit jel stvarno ne znam puno oko routera i njegovih postavki !?

Pa nazalost treba ti kabel da spojis jedan ruter na drugi ...

Zar ti nije jednostavnije uzet si neku usb wireless karticu i na ruter se spajati bezicno ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
13 godina
protjeran

hmm nisam to znao, mislio sam da se može jer sam mislio da taj router može zamijeniti wireless karticu ali ok, thx anyway. 

like a boss
13 godina
protjeran

A znate li mozda za koliko bi mogao prodati taj router kakva mu je cijena, nema garancije ni kutije imam od njega user manual cd, antenicu na njemu, stalak i adapter ofc ^^ ?

like a boss
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A da si kupiš Power  line adaptere i sve to riješiš preko struje bez dodatnog rutera.

http://www.dlink.com/products/?pid=533

0 0 hvala 0
17 godina

Cek, taj gigaset sx763 je WLAN?

Pa njega ostavi tu di jest, prebaci komp, kupi usb wifi antetnu, i to ej to. Ukljucis antenu (izgleda kao stick) u usb, nades svoju mrezu i gotovo.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice