Povezivanje na Bnet CARNet preko Windows phone-a

poruka: 4
|
čitano: 2.528
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem u vezi spajanja Windows phonea (Nokia Lumia 520) na Bnet CARNet.

Naime mob mi uredno prepozna Wifi konekciju i spoji se na nju, no kada udem u web preglednik na mobitelu, automatski me preusmjerava na bnet-ovu stranicu za upute spajanje na internet (http://portal.bnet.hr/)

koju god adresu upisao preusmjerava me tu. Jer na tim uputama ima upute za sve sustave osim windows phonea.

Nazva sam bija Bnet i oni su rekli da CARNet na Bnet-u nije podrzan od strane Microsofta i da nazovem CARNet.

Njima sam poslo mail sa istim problemom i opdgovorili su da CARNet nije nadlezan za postavljanje mobilne konekcije na mobilnim uredajima te mi poslali link za ovu stranicu ali tu nema nista pametnog. https://helpdesk.carnet.hr/Wikidesk

Jel imo neko ovakav problem sa spajanjem pa da pomaze? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebaš podesiti VPN konekciju po onim uputama.

Evo kako se to radi na WP.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Povezivanje na Bnet CARNet preko Windows phone

hm, stvar je u tome da sam ja trenutno na windows phone 8 , ne na 8.1, tako da nemam tu VPN opciju.... ali tnx svejedno

ima li jos kakav prijedlog :) 

16 godina
Re: Povezivanje na Bnet CARNet preko Windows phone

za CARnet je najoptimalnije uzeti svoj router s WANportom, pogotovo na Bnetu koji dodatno naplaćuje wlan model istovremeno eliminiraš svako ograničenje ISPa ili dailupa (više računala..). Router cijena od 130kn naviše.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:52 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice