Mobile internet stick

poruka: 4
|
čitano: 2.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mobile internet stick

Znači trebao bih vaš savjet.

Želim kupiti onaj stick koji mi omogućuje internet na pc-u (preko bonova), znači ne želim onu pretplatu - isključivo bonove.

Tražim najjeftinije rješenje: znam da t-mobile nudi onaj web'n'walk stick (ne znam kolika je cijena sticka) ali kupim onau internet karticu za 20 kn i uz to dobijem 500mb + što mogu aktivirati 2 internet dana za ovih 20 kn. Dali ima što jeftinije od toga (bilo koja mreža) ili je ovo najjeftinije rješenje?

HVALA.

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mobile internet stick
PanDragon kaže...

Znači trebao bih vaš savjet.

Želim kupiti onaj stick koji mi omogućuje internet na pc-u (preko bonova), znači ne želim onu pretplatu - isključivo bonove.

Tražim najjeftinije rješenje: znam da t-mobile nudi onaj web'n'walk stick (ne znam kolika je cijena sticka) ali kupim onau internet karticu za 20 kn i uz to dobijem 500mb + što mogu aktivirati 2 internet dana za ovih 20 kn. Dali ima što jeftinije od toga (bilo koja mreža) ili je ovo najjeftinije rješenje?

HVALA.

bonbon internet kartica, može na t-mobile stick

3 kn = 300 mb, sam aktviras , po danu (rok)

ili

4 GB za 90 kn 1 mjesec (rok)

link

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:46 (golatificon).
13 godina
neaktivan
Mobile internet stick

Aha, odlična ponuda (iako ne vjerujem da ću trošiti po 300mb dnevno, ali nije skupo 3 kn).

Dali maloljetnici mogu kupiti taj stick i sim karticu?

U t-mobile ja (maloljetnik) mogu kupiti sim karticu, ali ju na žalost ne mogu registriati (registracija ti donosi 500mb).

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mobile internet stick
PanDragon kaže...

Aha, odlična ponuda (iako ne vjerujem da ću trošiti po 300mb dnevno, ali nije skupo 3 kn).

Dali maloljetnici mogu kupiti taj stick i sim karticu?

U t-mobile ja (maloljetnik) mogu kupiti sim karticu, ali ju na žalost ne mogu registriati (registracija ti donosi 500mb).

mogu kupit. narucis preko interneta dođe ti poštom, i platiš poštaru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice